HALLI I BABAITBabai më në fund e kuptoi, që e bija kish rënë në hall. 

Pasi ai nguli këmbë, vajza i tregoi dukë qarë se do të bëhej nënë dhe se fajin për këtë e kishte një beqar i kamur diku pranë tyre.

I tërbuar nga inati, babai vajti për të kërkuar shpjegime.
Djaloshi e pranoi fajin dhe i tha :

-Po qe vajzë, do i jap vajzës suaj 10 mijë dollarë, po qe djalë... 20 mijë.

-Ashtu, ë, -ra në të thella babai, -po sikur... të dështojë, do i jepni edhe një shans tjetër ?...

Comments

Popular posts from this blog

AKADEMIK PROF. DR HAKIFBAJRAMI PH.D : GRUSHTSHTETI IDYTËNDAJKOSOVËS( PAS 23 MARSIT 1989) MË 25 MARS 2020

Legjenda e Mujit dhe Halilit