Rabie Berisha : Policia e Kosovës e para në Kosovë ,si masë parandaluese kundër COVID -19 është në përfundim të dezinfektimit në të gjitha stacionet policore në Kosovë

Prishtinë, 19 mars 2020.-

Rezultati i imazhit për dezinfektimi

Shtabi Qendror i Policisë së Kosovës -Drejtoria e Shërbimeve Shëndetësore në Prishtinë  si masë parandaluese kundër COVID-19 është duke e bërë  dezinfektimin e hapësirave dhe objekteve në nivel të Policisë së Kosovës në  të 7 Drejtoritë Rajonale,Stacionet dhe nënstacionet policore të  Kosovës .

Rezultati i imazhit për dezinfekcia,dezinsekcia ,deratizacija

Flori Bruqi,   bëri më dije se  firma  e tij "Flomed "SHPK nga Prishtina , agë e terr është duke i kryer   shërbimet dezinfektuese , konform tenderit publik në të gjitha Stacionet Policore me qëllimin më të mirë të parandalimit e përhapjes së këtij virusi në Kosovë.

Rezultati i imazhit për dezinfektimi

 Bruqi  tha se Policia  e Kosovës  e bënë dy herë në vjet Dezinfektimin, Dezinsektimin dhe Deratizimin  në Policinë e Kosovës .


Rezultati i imazhit për dezinfektimiDeri në fund të javës së ardhshme   ekipi i Flomed-it,do të kryen me sukses dezinfektimin e Policisë në nivel të  Kosovës me preparate dezinfektuese të fabrikave më të njohura në botë (Borer chemie AG Zvicër dhe Schülke Mayer GmBH Gjermani).

Rezultati i imazhit për dezinfektimi

Rezultati i imazhit për dezinfektimi
Rezultati i imazhit për dezinfektimi

Rezultati i imazhit për dezinfektimi

Rezultati i imazhit për dezinfektimi

Rezultati i imazhit për dezinfektimi

Rezultati i imazhit për dezinfektimi

Rezultati i imazhit për dezinfektimi

Rezultati i imazhit për dezinfektimi


Rezultati i imazhit për dezinfektimi

Rezultati i imazhit për dezinfektimi


Rezultati i imazhit për dezinfektimi
Rezultati i imazhit për dezinfektimi

Rezultati i imazhit për dezinfektimi

Rezultati i imazhit për dezinfektimi

Rezultati i imazhit për dezinfektimi


Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri