Regëtimat e dritës së mëngjesit

 Title: Regëtimat e dritës së mëngjesit

Original: Le prime luci del mattino
Category: Novel
Author: Fabio Volo
Albanian translator: Adrian Beshaj
Publisher: Dudaj
Year: 2012

Comments

Popular posts from this blog

AKADEMIK PROF. DR HAKIFBAJRAMI PH.D : GRUSHTSHTETI IDYTËNDAJKOSOVËS( PAS 23 MARSIT 1989) MË 25 MARS 2020

Legjenda e Mujit dhe Halilit