2020-11-09

Hashim Tha☼i dhe Jakup Krasniqi pra Specialës " Nuk jemi fajtor për luftën e dejë të UCK-së

Ish-presidenti Hashim Thaçi pas prezantimit të tij në paraqitjen e parë para Gjykatës Speciale, iu është përgjigjur edhe disa pyetjeve të gjyqtarit, lidhur me aktakuzat me të cilat ngarkohet. ‘’I dëgjova dhe i hedh poshtë tè gjitha”, u shpreh ai para gjyqtarit në Speciale."Ish-zëdhënësi i UÇK-së, Jakup Krasniqi iu është drejtuar të pranishmëve në paraqitjen e parë të tij para gjyqit në Dhomat e Specializuara nga Hagë. Jakup Krasniqi u shpreh se është padrejtësi një trajtim i tillë që u bë ndaj tij, pasi qëllimi ishte luftimi i okupatorit serb, njofton Klan Kosova. ”Nuk kam trajtuar askënd kurrë në jetën time në asnjë rast të vetëm, as kaq sa e si më trajtuat mua nga ndërtesa e burgut e deri në këtë ndërtesë”. ”Kurrë në jetën time s’kam trajtuar njerëz në këtë mënyrë. Se s’ka qenë qëllimi im trajtimi i njerëzve por lufta e okupatorit dhe gjenocidit që iu janë bërë në Kosovë”.

No comments:

Post a Comment

Akademik Prof.dr. Eshref Ymeri : Institucioni i mirënjohjes është nderim ndaj vetvetes

Si ka mundësi? “Mosmirënjohja njerëzore nuk njeh kufi” García Márquez E sht...