2020-11-09

Vijojnë replikat, Rama-Bashës: Mos u fshih pas Covid, përgjigju për dosjen e Shtëpisë së Verdhë

Edi Rama @ediramaal · Nov 8 Lulëzim! Mos u fshih pas Covidit dhe lëri akuzat për ata që po luftojnë përditë në vijën e parë kundër virusit, po përgjigju për faktin që ke qenë bashkë me mjekun peruan në bërjen e dosjes për Shtëpinë e Verdhë!E thuaje cfarë mendon për votën e PD-LSI pro raportit të Dick Marty! https://twitter.com/ediramaal/status/1325402277008601088?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1325402277008601088%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Ftvklan.al%2Fvijojne-replikat-rama-bashes-mos-u-fshih-pas-covid-pergjigju-per-dosjen-e-shtepise-se-verdhe%2F Kryeministri Edi Rama ka vijuar replikat me kryedemoratin Lulzim Basha në lidhje me dosjen në Shtëpinë e Verdhë. Kreu i qeverisë i thotë Bashës që të mos fshihet pas pandemisë, por të përgjigjet për faktin që ka qenë bashkë me mjekun peruan në bërjen e dosjes për Shtëpinë e Verdhë. Ai i bën gjithashtu thirrje që të tregojë mendimin e tij për votën e PD-së dhe LSI-së pro raportit të Dick Marty-t. “Lulëzim! Mos u fshih pas Covidit dhe lëri akuzat për ata që po luftojnë përditë në vijën e parë kundër virusit, po përgjigju për faktin që ke qenë bashkë me mjekun peruan në bërjen e dosjes për Shtëpinë e Verdhë! E thuaje çfarë mendon për votën e PD-LSI pro raportit të Dick Marty”, tha Rama.

No comments:

Post a Comment

Akademik Prof.dr. Eshref Ymeri : Institucioni i mirënjohjes është nderim ndaj vetvetes

Si ka mundësi? “Mosmirënjohja njerëzore nuk njeh kufi” García Márquez E sht...