Posts

Showing posts from July, 2011
Image
Nga FLORI BRUQI: Në Dodonë para grekëve-Vështrim për librin " Lereni kohen te flase" " Ne shtator të vitit 2011 publicisti , shkrimtari,poeti dhe gazetari shqiptar nga Detroidi I Amerikës,miku im I mire z.Zef Përgega feston 30 vjetorit e tij si gazetar i Agjencisë Telegrafike Shqiptare/ATSH-ATA/. Pergega punoi ne gazetën e pavarur shqiptare "Koha Jonë" kurse në SHBA në gazetën "Illyria" në New-York. Zef Përgega ështe themelues i Institutit te kulturës Shqiptaro-Amerikane.  Ka shkruar 10 libra .Të botuara janë 9  prej të cilave  3 janë  me poezi . Agjencioni  “ Floripress” sot  për here  të  parë sjellë  librin me poezi me titull ” LERENI KOHEN TE FLASE “. Ne shtator do të promovohet libri i  tij i fundit me një pjesë të  publicisteikës shkruar në  Amerikë, me titull "Zjarri Shqip Regetin" **** Me poetin e mirnjohur shqiptar Zef Prgega ,