Ambasadori gjerman i kërkon Johns Hopkinsit të përfshijë edhe Kosovën në databazën për koronavirus

Ambasadori gjerman Kosovë, Christian Heldt, për mes profilit të tij në "Twiiter" i ka bërë thirrje Johns Hopkins University të regjistrojë edhe të dhënat e Kosovës në hartën për rastet me Corona Virus COVID -19.

Ambasadori gjerman i kërkon Johns Hopkinsit të përfshijë edhe Kosovën në databazën për koronavirus

"I dashur ekip i Johns Hopkins, jam mjaft i mahnitur kur shoh përditësimet tuaja globale për Corona e që Kosova u rendit fillimisht me numra të vjetruar dhe më pas u zhduk plotësisht. Autoritetet këtu azhurnojnë rregullisht dhe japin info", ka shkruar ai.

Dear @JohnsHopkins - team, quite astonished to see on your global updates to Corona that
was first listed with outdated numbers and then disappeared completely. Authorities here update regularly and provide Infos. Please rectify, https://coronavirus.jhu.edu

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)