Ju uroj shëndet fizik në radhë të parë, e pastaj edhe mendor!

Njerëz, lëreni luftën politike; frenojini epshet, sepse kemi të bëjmë me një situatë që lidhet me jetën e njeriut. Po e jetojmë një periudhë tjetër të vështirë si komb. 

Quajeni si të doni, por kjo nuk është periudhë e zakonshme. 

Andaj, në këtë situatë të pazakontë na duhet uniteti, na duhet bashkimi dhe rreshtimi i përbashkët i tërë potencialit tonë. 

Mbi të gjitha, na duhet mirëkuptimi ndaj njëri-tjetrit. 

Vetëm kështu mund të përballemi me sukses më këtë armik misterioz që ka sulmuar tërë botën.

Ju uroj shëndet fizik në radhë të parë, e pastaj edhe mendor!

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)