Trondit pozitivisht nanopatologu Italian nga Bolondja Dr.Stefano Montanari- Mashtrimi i madh po përgatitet me COVID-19. vaksina mashtrim kolosal!!
Stefano Montanari, nanopatolog nga Bolonja, është një nga personazhet që po tërheq vëmendje me deklaratat e tij në mediat italiane. Për të, koronavirusi është një mashtrim i madh dhe jo një sëmundje aq vdekjeprurëse sa propagandohet nga media dhe drejtuesit e shtetit, por thjesht një grip që prek mushkëritë. Doktori shprehet se është një virus që shërohet vetë nga organizmi në pjesën dërrmuese të rasteve dhe nuk ka nevojë për masa ekstreme si ato që po vendosin qeveritë në botë. Për të, në Itali fajin e kanë ata që qeverisin e që e kanë katandisur sistemin shëndetësor në një stad, që nuk ka kapacitet për të përballuar një virus që godet mushkëritë, shkruan “BoldNews.al”.

 Sipas tij, koronavirusi COVID 19  po përdoret për një rindarje të pasurisë së botës, ku më të pasurit do bëhen akoma më shumë më të pasur dhe do thellohet varfëria.


“Një grip jo vdekjeprurës”

Për koronavirusn e ri  COVID 19 thotë se nuk janë lloje të viruseve që shkaktojnë vdekje, madje shumë shpesh thuajse të padëmshme, por ekstremisht infektiv dhe pëson mutacione të shumta.

 Në shumicën e rasteve,Dr. Stefano Montanari shpjegon se i infektuari nuk ka simptoma, por shfaq probleme te të moshuarit me patologji të mëparshme. Nuk beson gjithashtu se virusi e ka origjinën nga lakuriqi i natës.

“Të vdesësh nga një sëmundje do të thotë se ajo sëmundje është shkaku i vdekjes. Për shembull një infarkt kardiak është shkak i vdekjes. Nëse ti hidhesh poshtë trenit, trauma është shkaku i vdekjes. Por, nëse ti ke të ftohtë dhe hidhesh poshtë trenit, i ftohti nuk është shkaku i vdekjes. Ne kemi 650.000 persona që vdesin fiziologjikisht në Itali. Nëse i kontrollon do gjesh që më shumë se gjysma kanë koronavirus. Pra jemi para një gjëje jo të pompuar, por shumë më shumë”, shprehet në një intervistë.

Duke cituar Institutin e Shëndetit të Italisë, thotë se të vdekurit nga koronavirusi janë vetëm 3, ndërsa të tjerët janë persona me patologji të mëparshme që kanë qenë të prekur nga koronavirusi kinez COVID 19..

Koronavirusi,COVID 19  thotë mjeku, pëson mutacione të ndryshme. “Koronavirusi në Itali nuk është i njëjtë me atë në Gjermani, as me atë në Kinë. Duke qenë një virus i ri po kërkon stabilitet, një status në të cilin të qëndrojë për disa kohë. Nesër s’është më i njëjti. Por nuk është virusi i vetëm që e bën këtë. Ne jetojmë në një komunitet me viruse”.

“Sistemi shëndetësor i korruptuar”

Dr. Stefano Montanari shprehet se prej 10 vitesh politikanët në Itali kanë shkatërruar sistemin shëndetësor me anë të korrupsionit, duke përmendur mes të tjerësh numrin e pakët sipas tij, të respiratorëve. 

“Kur unë dëgjoj se sistemi shëndetësor në Itali, është më i mirë në botë, më prihen krahët”, thotë  dr.Stefano Montanari

“Ne nuk jemi të përgatitur për një sëmundje që godet mushkritë, sepse politikanët tanë kanë shkatërruar sistemin shëndetësor”, shpjegon më tej  dr. Stefano Montanari

“Maskat dhe dorzat  të panevojshme”

“Kur ne vendosim dorzat për të ndaluar koronavirusin, bëjmë një katastrofë nga pikëpamja e shëndetit tonë, se i ndalojmë kërpudhave, baktereve, viruseve që ne kemi në lëkurë të ndërveprojnë me ato patogjone… Dorzat pengojnë mbrojtjet tona imunitare që qëndrojnë në lëkurë të veprojnë. Pra dorzat bëjnë shumë më shumë keq, se pa dorza…”, shprehet dr  italian Stefano Montanari.

Për maskat, rekomandon të mbahen vetëm për ata që e kanë virusin për të ndaluar që me anë të spërklave të përhapë virusin. Por, për të tjerët që janë të pa infektuar, thotë që viruset janë aq të vogla sa një maskë nuk mund ti ndalojë.

“Vaksina nuk funksionon”

Mjeku shprehet se një vaksinë e re kundër koronavirusit të ri nuk mund të funksionojë, sepse kemi të bëjmë me një virus që nuk krijon imunitet. 

Ai bën një paralelizëm me të ftohtin. “I përket familjes së të ftohtit. Nga i ftohti mund të sëmuresh 200 herë në vit”. 

Se nuk të jep imunitet. Pra vaksinimi është një mashtrim botëror dhe multi-milioner. Sepse nëse vaksionen të gjithë do ndërtohet një biznes kolosal” botëroro-farmaceutikë.

Masat

Masat, thotë ai, po përdoren ndër të tjera për ti detyruar njerëzit të vaksinohen. Ai shprehet se ngujimi në banesa do përkeqësojë shëndetin e personave, psh duke mos marrë vitaminën D nga  vetë dielli.

Madje, sipas tij, në banesa nuk duhet të rrinë as të moshuarit. 

“Është mirë të dalin, që të marrin rreze dielli, që të ecin, që të mirëmbajnë shëndetin, sepse nëse rrinë mbyllur në shtëpi, do vdesin”.
Farmacia
“Duhanpirësit më të rrezikuar”

Për duhanpirësit, mjeku Stefano Montanari tha se kanë prirje të shfaqin simptoma më të shumta nëse preken nga virusi, në krahasim me jo-duhanpirësit.

“Imuniteti i masës nuk ekziston”

Duke folur për imunitetin e masës, që është përmendur nga kryeministri britanik Boris Xhonson, tha se është një marrëzi, e shpikur nga industria farmaceutike.

Vaccino

“Nuk ekziston, po deshe të bëjmë dhe një emision të të shpjegoj pse. Por dhe nëse do ekzistonte, si mund të ketë ndaj një sëmundje që nuk të jep imunitet?! Është si i ftohti. Si mund të thuash që ekziston imuniteti i masës ndaj të ftohtit”.
Ospedale
Loja e madhe

“Ne po bllokojmë botën, ekonomia italiane është në fuqinë minimale. Çfarë bëhet? 

 Bllokohet të gjitha aktivitetet, por bursat mbahen hapur. Bursa shkon përtokë. Humb në vijimësi. Çfarë do të thotë kjo? 

Ai që është miliarder mund të blejë shoqëri të kotuara në bursë për 2 lira. 
Farmacia
Kur ti jepet fund me këtë farsë e të thuhet që mbaroi gjithçka. 

Dhe nuk do ketë mbaruar asgjë sepse ky virus do të vijojë të bëjë atë që ka bërë deri tani, domethënë asgjë. 

Atëherë këto persona do jenë padronë të botës. Kush nuk do jetë miliarder, por ka pasur ca para mënjanë, do kenë blerë 3,4 restorante që duhet të mbylleshin, 10 dyqane që duhet të mbylleshin, pra ai që ishte i pasur do jetë shumë më shumë më i pasur, por do kemi një përmbytje me të varfër që do jenë gjithnjë e më të varfër. Kjo është tjetër pasojë e kësaj epidemi të krijuar me qëllim”,

****

Coronavirus, il nanopatologo Montanari: «È tutto finto, i morti sono solo 3. È un business dei colossi farmaceutici…»

close
volume_off
 
Qui in Italia è consentito a tutti dire la propria, su tutto. Anche in questione Coronavirus, quando purtroppo i dati sono reali, c’è chi va controcorrente. Non stiamo parlando del primo vagabondo trovato in strada ma del dottor Stefano Montanari. Nanopatologo bolognese, dottore in farmacia e “negazionista” e “antiquarantenista”. Si auto definisce “scienziato”, da tempo è leader dei negazionisti ed ha combattuto una lunga campagna  “no vax”. Il dottor Montanari sostiene che l’epidemia in corso sia solo una trovata mediatica dei colossi della farmaceutica, una truffa gigantesca.
Ospedale

>> Leggi anche: Coronavirus, Conte chiude tutto: rimangono aperti solo supermercati e farmacie

Il Coronavirus è una bufala, è un complotto mediatico!

Nel corso di una intervista sul sito Affatitaliani.it, il dottor Stefano Montanari ha spiegato le sue tesi complottistiche secondo sui dietro al Coronavirus ci siano le case farmaceutiche. Montanari premette che l’epidemia finirà solo quando l’economia sarà a terra e saranno resi obbligatori vaccini da sette miliardi di pazienti. Come già detto, sono le case farmaceutiche ad essere nel mirino del nanopatologo, spiega che il giro d’affari che c’è dietro, non compete nemmeno con il commercio della droga, è un potere che compra stati interi. Dunque un business di proporzioni inimmaginabili che ha corrotto tutto, anche la chiesa cattolica.Farmacia

>> Leggi anche: Coronavirus morta la madre di Piero Chiambretti: stroncata dal Covid-19 a 84 anni

Montanari: «Le case farmaceutiche ricattano il Vaticano»

Durante l’intervista Stefano Montanari fa accuse pesanti, afferma che la Chiesa tace sul commercio dei feti da cui sono ricavati certi vaccini. Tra gli accusati c’è anche Beatrice Lorenzin, ministro della Salute del governo Letta, secondo Montanari non sa nulla di ciò che dice. Il discorso poi verte su tema Coronavirus, afferma che l’Istituto superiore di Sanità parla chiaro, i morti accertati per Coronavirus sono tre. Tutti gli altri decessi sono di persone anziane che gravi patologie, cancro o diabete. In un anno in Italia muoiono circa 650 mila persone, 20 mila morti per l’influenza e 49 mila per infezioni contratte negli ospedali. «Se io mi butto dal 10 piano e ho anche il raffreddore, non si può sostenere che sono morto di raffreddore.»
Farmacia

Quindi, cos’è il coronavirus?

Stefano Montanari risponde: «il comune raffreddore è uno dei tanti virus della famiglia Coronavirus, altri della stessa famiglia provocano l’epatite virale….influenza, raffreddori vari, non soni dei sistemi viventi, ma delle catene chimiche che a volte possono infettare il fegato, l’intestino, o i polmoni. E sono in continua mutazione. Ne teniamo centinaia nel nostro corpo.. Il coronavirus italiano è diverso da quello cinese. Ci può essere stato un incidente di percorso in qualche laboratorio, forse qualcuno l’ha fatto apposta…». Inoltre sostiene che la febbre è da considerare un sintomo positivo, significa che il nostro corpo da reagendo alla malattia. A chi prescrive la Tachipirina lo giudica un folle. Afferma anche che è necessario guarire da soli, abbiamo potenti difese immunitarie anche sulla pelle, ecco perché è inutile mettere i guanti.
Vaccino

>> Leggi anche: Coronavirus Italia boom di casi: «Gestione schizofrenica. Non è di certo successo perché la gente va al parco»

Il Coronavirus non avrà mai un vaccino

Il nanopatologo spiega che nessuna influenza avrà mai un vaccino, cosi come per il Coronavirus, è solo una truffa. Giudica anche le mascherine e la quarantena una follia, dice che gli anziani devono stare al sole, vietarlo è come condannarli. Afferma che il nostro sistema sanitaria sia orribile, distrutto dalla classe politica. Il contagio da Coronavirus è dunque una truffa per obbligare 7 miliardi di persone a farsi vaccinare, sarebbe quindi il più grande business mai visto prima. Quando tutto finirà, alcune persone saranno padrone del mondo. A confermarlo sarebbero certi Bond usciti e messi in vendita nel 2017, si scommetteva per invogliare agli acquisti poiché nel 2020 ci sarebbe stata una epidemia. Diversi componenti dell’OMS hanno investito su quei Bond ed hanno intascato molti soldi.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)