Shpikësi Sir James Dyson, një simpatizant i kryeministrit konservator dhe mbështetës historik i Brexit, rimodeloi një linjë të tërë prodhimi duke vendosur në punë “qindra inxhinierë” për të punuar , raporton BBC

Shndërrim i procesit të prodhimit nga fshesa me korrent në ventilatorë për frymëmarrjen e asistuar mjekësore të pacientëve të prekur nga koronavirusi për Dyson, kompanisë lidere në botën për pajisjeve inovative.

I nxitur nga thirrja e qeverisë së Boris Johnson, shpikësi Sir James Dyson, një simpatizant i kryeministrit konservator dhe mbështetës historik i Brexit, rimodeloi një linjë të tërë prodhimi duke vendosur në punë “qindra inxhinierë” për të punuar , raporton BBC.

Rezultati: 10,000 ventilatorë të rinj që mbërrijnë në spitalet publike të Britanisesë së Madhe. Dyson është i bindur se ai tani do të shumëfishojë prodhimin në një shkallë të gjerë në fabrikën e tij angleze në ëiltshire, duke përdorur disa hangarë ushtarakë të shërbyer në kohën e Luftës së Dytë Botërore për të prodhuar parashuta.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)