Letër mikut,Fritz Radovani në Melburnin e largët !

I dashur im vëlla Fritz Radovani !

Koha e murtajës së Zezë kineze ndofta po shkon në amshim.Në Kosovën tonë të trazuar kanë dalë nga strofulla e komunizmit edhe ca çakej që unë po i quajë Covit-19.

Ata e rrëzuan Qeverinë Kurti.U bashkuan çakejt shqiptar më ata serb dhe e rrëzuan Qeverinë më të pa korruptuar në botë Qeverinë e mikut tim Albin Kurti.

Dje ua përcjella edhe një shkrim të Akademikut tonë të mirënjohur Prof.Dr.Hakif Bajramit, që po ta përcjelli edhe një herë sot.

https://floripress.blogspot.com/2020/03/akademik-prof-dr-hakifbajrami-phd.html

Të njoftojë sa për dijeni që edhe Libri  im "Leksikon enciklopedik" ka dalur nga shtypi që 5 ditë, por ai është në kafaz tek shtypshkonja !

Derisa të kalojë kjo Murtajë e zezë që e ka katandisur botën nuk mund ta nxjerri nga burgu pandemik .

Aty jeni edhe ju i prezentuar zt.Fritz Radovani.Poashtu ka dalë edhe  libri  tjetër para 10 ditëve  me titull "Diademë letrare 4".

Aty e keni edhe parathënien tënde që e kam botuar në faqët e para të librit .

Është ky një libër modest beletristikë  që pas vdekjës time, ndofta do t'ju hyjë në punë gjeneratave të reja ,që të njihën më historinë e Atdheut të katandisur me Corona virus të shumë ngjyrave ...

Unë jamë i vetë izoluar me familje prej kësaj zezone pandemike...

...Shpresojë që i gjithë njerëzim të shpëtojë nga kjo Murtajë biologjike .

Dhashtë Hyji që Covidët e Kosovës në zgjedhjët e reja që dosido  duhët  të pasojnë , që  të zgjohën nga letargjia shekullore dhe të mos bashkonën me" Listën Serpska"! Me ata që na vranë e shanë tash e 100 vjetë. 

Dhe  Zoti , e di mirë që këta Covid kosovar të mos kenë vend asë në sketerrë.

Miqësht dhe vëllazërisht të përshendes!

Më respekt!

Flori Bruqi

Në Prishtinë,29 mars 2020.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)