Posts

Showing posts from February, 2015

Një vepër pa kufizime gjeografike dhe kohore të letrave tona

Image
ANALIZË LIBRI
“Diademë letrare II”
Botoi Shtëpia Botuese “Mirgeeralb” Tiranë
FLORI BRUQI KUNDËR PARAGJYKIMEVE TË  KRITIKËVE LETRARË