Adresa elektronike e Floripress-it

Redaksia "Floripress" njofton bashkëpunëtorët dhe lexuesit që adresa elektronike që mund të komunikojnë më Stafin e Agjencionit "Floripress" është sa vijon:

ptcflomed@yahoo.co.uk dhe floribruqi@live.com

Stafi

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)