2021-02-14

Po lind një Rita Orë e re, në botën e muzikës ajo është Elisa Bruci nga Kosova që jeton në Vankuver të Kanadasë....

Bajame Hoxha <hoxha.jame@hotmail.com>
To:PTC FLOMED


 I urojmê suksese Elisa Granit Bruqi!

Pastë fat, shëndet dhe jetë të gjatë, kjo vajzë me kaq talent!
Shumë shëndet, familjarisht,

Bajame Hoxha-Çeliku, shkrimtar shqiptare në Belgjikë.
Po lind një Rita Orë e re, në botën e muzikës ajo është Elisa Bruci nga Kosova që jeton në Vankuver të Kanadasë....

E quajnë Elisa Granit Bruqi.Eshtë e lindur në vitin 2003 në Vankuver të Kanadasë.Shkollën fillore e ka kryer në "Liria" në Prishtinë.
Ndërsa tash ajo vazhdon shkollën e mesme në Vankuver të Kanadasë(klasa 13).
Ajo sot e editojë në Vankuver këngën e sajë të radhës. Ka marrë pjesë në Festivalin ndërkombëtar të muzikës në Malta, ku e ka përfaqsuar Republikën e Kosovës.
Elisa pos më këngë merrët edhe më shkrime, shkruan poezi në gjuhën shqipe dhe angleze.


Është një Rita Orë dhe një Dua Lipë e vogël e Kosovës.
Ja disa shkrime të Elisa Bruqit të botuara kohë më parë sa ishte nxënëse në Kosovë:
Sot ajo në rrjetin social përuroi këngën e re të sajë në yotube dhe në Zërin e mëgimtarit në Romë:

No comments:

Post a Comment

Pandeli Majko

  Prof.dr. Eshref Ymeri   Pandeli Majko në vazhdën e tradhtisë së Enver Hoxhës dhe të Hysni Kapos   Në faqen e internetit të gazet...