Fetë
Shqiptarë kanë 3 fe të fituara me dhunë apo pa  te , por kurrë nuk e kemi ndryshuar bërthamen tonë kombëtare. 

Kemi ruajtur shqiptarizmin:punojmë shqip,flasim shqip,jetojmë shqip.

Sot në liri, në Shqipërinë etnike,është e dhimbshme që po lejojmë ndikimin e feve nga shtete tjera si dhe shtrirjen e influencës se tyre për pak dollarë,euro, lek , dinar apo denar...


Flori Bruqi

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)

Legjenda e Mujit dhe Halilit