Përkujtim dhe falenderim për babain tonë të ndjerë Prof.Maxhun Bruqi(1928-2016)

Sot,më 02.06.2016,u bënë 60 ditë nga vdekja e më të dashurit tonë
Prof.Maxhun Bruqit(1928-2016)


I dashuri baba,sot u bënë 60 ditë që u ndave nga ne fizikisht ,por ne jetojmë me kujtimin dhe krenarinë që të patëm e që na le shumë virtyte e këshilla për rrugëtimin tone jetësor.

Të kujtojmë me shumë mall :

Djemtë :Floriu , Blerimi , Lulzimi , Mirëlindi

Vajzat :Burbuqja , Vjollca

 Nipat : Graniti , Diamanti , Pegmatiti , Genti , Erjoni,Rroni

Mbesat : Elsa , Erika , Elisa , Gresa , Anjeza 

Rejat: Kumrija , Nakija , Shqipja , Valeriana

si dhe mbarë familja   Bruqi nga  mbarë Kosova .

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)