Vdiç redaktori teknik i revistave të gazetës "Rilindja"Rexhep Hajdari.


Fotografia e Rexhep Dhe Sofe Hajdari

Ka vdekur sot Rexhep Hajdari , ish redaktor teknik i Revistave të gazetës "Rilindja ".

Rexhep Hajdari lindi në fshatin Jabllanicë(tash Shqiponjë) të Komunës së Gjakovës.
Shkolën fillore e kreu në vendilindje, ndërsa Shkollën Normale e kreu në Prishtinë kurse Shkollën e Lartë Pedagogjike Dega e Artit figurativ e kreu në Prishtinë. Punojë si mësues në fshatrat e Dushkajës dhe më vonë punojë si redaktor teknik në të gjitha revistat dhe gazetat e "Rilindjës".

Rexhep Hajdari,varrosët nesër më dt.8.8.2018 në fshatin Jabllanicë(Shqiponjë) në ora 14:30.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)