FLORI BRUQI ME PËRMASAT QË MERITON

Kukës,25.9.2020
ADEM  AVDIA,SHKRIMTAR NGA KUKËSI  

Në pamje të parë shkrimi të duket i ekzagjeruar dhe thua se nuk ka të tillë personalitet. Por unë dhe të gjithë që e njohim sadopak Akademik Flori  Bruqin kemi akoma për të shtuar. Është shpirti më bujar dhe paqedashës,  është njeriu inkurajues e mobilizues,  është ai që të ngjall shpresë dhe të bën ta vlerësoj veten tënde, është krijuesi i pashtershëm dhe këshilltari i pazëvëndësueshëm, është shoku i mirë e idealist, human e aspak materialist. I uroj këtij njeriu të shenjtë shëndet, mbarësi, krijimtari e jetë të gjatë për familjen e tij e krenarinë e shqiptarizmës.Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)