Mitrovicë: Situatë e qetë e sigurisë, s’ka vend për panik

Mitrovicë: Situatë e qetë e sigurisë, s’ka vend për panik (Foto)


Ai tha se është në të mirë të Kosovës që të mos lejohet ekstremizimi i shoqërisë dhe i shtetit të Kosovës. Hyseni ka përgëzuar institucionet komunale për angazhimin e tyre në këtë drejtim.Gjendja e përgjithshme e sigurisë në qytetin e Mitrovicës është më e qetë sesa në gjashtë mujorin e dytë të vitit të kaluar, ndërsa sa i përket problemit të ekstremizmit, nuk ka vend për panik.
Kështu u vlerësua gjatë takimit me Këshillin Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB) të premten në Mitrovicë, ku ka marrë pjesë edhe ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Skënder Hyseni.

Sipas tij, feja islame dhe ‘Isis’-i janë koncepte krejtësisht të kundërta dhe nuk kanë asgjë të përbashkët.
Edhe pjesëmarrësit tjerë në këtë takim u pajtuan se situata aktuale në komunën e Mitrovicës është e qetë dhe stabile, ndërsa sa i përket çështjes së ekstremizmit nuk ka vend për shqetësim. /A.Damati/

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)