Lideri Fatmir Limaj: Jo më me arrogancë e individualizëm, por si ekip i përbashkët në realizimin e objektivave tona


Kryetari i Nismës për Kosovën, Lideri Fatmir Limaj tha në mbyllje të fushatës në Prishtinë se kanë mbetur dy ditë nga vendimi final ku qytetarët më 11 qershor  2017 do të thonë fjalën e tyre për drejtimin e ri për vizionin e tyre.

Kryetari Limaj tha se vizionin tonë mund ta implementojmë, jo më me veprime individuale, jo me arrogancë, jo me egoizëm, jo me shpirtngurtësi, por koha ka ardhë që Kosova, brenda vetës dhe përballë të tjerëve të veproi si ekip i përbashkët në realizimin e objektivave tona madhore, në ndërtimin e vendit tonë, mirëqënies, dhe forcimit të shtetit të lirë.

Po ashtu kryetari Limaj, tha se me ne nuk humb askush dhe se nuk janë bërë bashkë për ta mundur askënd por për t’ia dhënë Kosovës një mundësi.

Kreu i Nismës, Fatmir Limaj, shtoi se janë të gatshëm të bashkëpunojnë me shtetet fqinje por se janë të gatshëm tu dalin përballë atyre si Vuçiqi kur dëshiron rrënimin e shtetit të Kosovës. Në fund të fjalës së tij, kryetari Limaj tha se bashkimi ynë është për të fituar ekipi.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)

Legjenda e Mujit dhe Halilit