Ballkani “Fuçi Baruti”/ Rritje e dukshme e pranisë propagandistike të Rusisë në Kosovë


Në Kosovë, njohës të zhvillimeve politike dhe të sigurisë e cilësojnë shqetësuese rritjen e dukshme të një lufte informative dhe propaganduese ruse kundrejt Kosovës.

Ballkani "Fuçi Baruti"/ Rritje e dukshme e pranisë propagandistike të Rusisë në Kosovë
Ata thonë se nëpërmjet mjeteve të informimit që financohen nga vetë shteti rus, po bëhet përpjekje që të shtrembërohen të vërtetat, dhe në të njëjtën kohë të rriten paqartësitë rreth Kosovës në rajon dhe më gjerë.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)

Legjenda e Mujit dhe Halilit