[Sterkala] Agjenti sekret i sigurimit shqiptar Bajram Doka !

Agjenti me damkë i Sigurimit Shqiptar  të Enver Hoxhës ,njëfarë Bajram Doka, ka survejuar deri në muajin dhjetor të vitit 2017 Akademinë e Shkencave dhe Arteve Shqiptaro-Amerikane në New York  si dhe shumë akademikë tjerë me në krye Akademikun e mirënjohur 
Prof.Dr.Skendër Kodra,Ph.D.

Image result for bajram doka

Në foto: Bajram Doka ,akademiku dhe profesori i rremë

Akdemiku i rremë - Bajram Doka është i lindur  më  09/10/1958.Në Shqipëri ka punuar si elektriçist dhe si montues  i përgjuesve  në Sigurimin  Shqiptar  si ekspert  i aparaturës monuese  të përgjuesve në zyrat e punjonësve të PPSh-së. 

Të njajtën gjë deri sa u zbulua ky mjeran e ka bërë  në vazhdimësi deri në muajin dhjetor të vitit të shkuar edhe në Akademinë e Shkencave dhe Arteve Shqiptaro-Amerikane!


Ja çfarë shpërndan dhe shpif i pafytyri Bajram Doka:Grupi i agjentit sekret ska të ndalur :Më gjërësisht lexoni shkrimin e botuar në Agjencionin “ Floripress”, si dhe në shumë agjencione tjera të lajmeve globale! [Sterkala] <Sterkala@yahoogroups.com> wrote:

floripress.blogspot.com/2018/01/turpi-nuk-ka-brire.html


Inline image


Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)