UROJ MIKUN TIM: Prof.Dr.FLORIN PËR 10 VJETORIN E PAMVARËSISË


 • Sotir Athanasiou <sotir.mimi@gmail.com>
  To:Flori Bruqi
  17 Feb at 19:45
  Miku im, Prof.Dr.FLORI, 
  JU UROJ T'A GËZONI 10 VJETORIN E PAMVARËSISË SË KOSOVËS: 
  JU, FAMILJA JUAJ SI DHE BASHKËPUNËTORËT! 

  Me shumë kënaqësi dhe respekt për kontributin Tuaj tejet të madhe e të palodhur në fushën e letrave shqip! 
  Edhe një herë: 
  T'A GËZONI KËTË DITË . . . GALAKTIKË TË PAMVARËSISË! 

  Miku Juaj në Athinë, 
  SOTIR ATHANASI, 
  Athinë, 
  17, Shkurt, 2018! 
Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)