Kur biznesi udhehiqet nga njerez te guximshem dhe largpames!

 Agron Shele


    NGA AGRON SHELE

Kur biznesi udhehiqet nga njerez te guximshem dhe largpames! Ideatori Flori Bruqi, udheheq me guxim dhe largpamesi Firmen "Flomed Prishtine", te vetmen firme kosovare te pranuar nderkombetarisht si distributor farmaceutiko-kimik. Bashkangjitur keni web sajtin nderkombetar te fabrikes me te njohur boterore per dezinfektues Schülke-Mayr GmbH Gjermani,ku ne mesin e shteteve eshte e pranuar edhe Kosova,me perfaqesine Flomed Prishtine. 

 
DREJTORI I KOMPANISË FLOMED
           Z.FLORI BRUQI

Firma ne fjale,eshte e vetmja firme kosovare e pranuar nderkombetarisht si distributor farmaceutiko-kimik. 

Kurse para 4 vjetesh e njajta kompani deri ne vitin 2020 ka lidhur kontrate valide per distribuim te 

produkteve kimiko-farmaceutike te fabrikes me te njohur zvicrane ,Borer chemie AG,,. Te gjitha porosite per 

dezinfektante mund ti beni ne kompanine Flomed Prishtine. 

Afati i dergeses se mallit sipas marrveshjeve -kontratave behet ne tere teritorin e Kosoves per 2 ore!...

Kompania eshte e specializuar qe nga viti 2002 edhe per pune te D.D.D-se. Suksesi Firmes -eshte edhe 

suksesi juaj.Me pune dhe koshience te larte -te gjitha arrihen,fale stafit te mrekullushem si dhe bashkepunimit te 

mrekullueshem me keto dy fabrika qe nga viti 1999 e deri me tash. Dhe krejt ne fund Falenderim publik i 

behet te gjitha institucioneve shendetesore, klinikave private, si dhe Stafit te mrelullushem te DMD-se ne 

Policine e Kosoves per suksesin e arritur ne punen e plodhshme te ekipit ne prezentimin e vlerave , sukseve 

me keto preparate te ketyre 2 fabrikave me renome nderkombetare,qe kane gjete perdorim ne shume fusha

-per nje mjedisi te paster dhe te shendetshem. Per me shume informacion klikoni 

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Legjenda e Mujit dhe Halilit