Nëpër zyrat e zyrtarëve të shumtë shqiptarë gjenden lloj lloj flamujsh.

Nëpër zyrat e zyrtarëve të shumtë shqiptarë gjenden lloj lloj flamujsh. Ndër më të shumtët janë ato të SHBA-ve dhe të Bashkimit Evropian. Bile këto të parët, nëpër vendet e punës të funksionarëve kosovarë janë më shpesh të përdorur bile edhe se flamuri kombëtarë shqiptarë.
enver hasani
Por, një fakt ka ngritur kurreshtjen për qëllimin e flamurit të Izraelit në zyrën e kryetarit të Gjykatës kushtetuese të Kosovës, z. Enver Hasani.

Në prapapashpinë të tij gjenden flamuri i SHBA-ve, i Republikës së Kosovës dhe Izraelit. Këtu nuk vërehet fare prezenca e flamurit kombëtarë shqiptarë.

Besojmë se z.Hasani duhet të dal publikisht të njoftojë se çka kërkon flamuri i një shteti që akoma nuk e ka njohur shtetin e Kosovës, në zyrën e personit të parë që ruan kushtetushmërinë e Republikës së Kosovës.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)