Erikës,mbesës time ...urime DITËLINDJA!
Tek te vështroj nuk di ç’te them,
ke buzëqeshjen e Hënës
Sytë e Diellit
përherë të dua te ju kam pranë...

Dhe nëse Hyji ndonjëherë,
humbet mes resh apo në shi...
Unë kurrë s’ trishtohëm,
se vështrimin Erikë e kam në  Ty...

Them me vete si ka mundësi
që ngjajmë aq shumë ,
-ndofta ka  ndonjë arsye...

Lindur në Qershorin e qershive,
lindur ne muajin e dashurisë...

Ndaj nuk do të na harrosh asnjehere,
edhe pse Tash  je në Vankuver DC...
mendjen e kam  unë në Ty
Dhe mua dy mbesa  kam  si pranverë,
një Nip 

ku të  gjithëve i  urojë  dashuri .

Gjyshi Flori Bruqi

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)