Libra të rinj për shkarkim falas http://www.sa-kra.ch/


Flori Bruqi - "MARSI I PËRFLAKUR"
Adem Zaplluzha "NËPËR BRIGJET E KUJTESËS"
Adem Zaplluzha "TË DIELAVE NË QYTETIN TIM"
Adem Zaplluzha "KUR QAJNË PEMËT"
Adem Zaplluzha "MALLI I ETJES"
Adem Zaplluzha "PËRTEJ PORTAVE TË MBYLLURA"
Lediana S. Paja "PAX DEORUM"
Flora Peci "SHTIGJE JETE"
Kasam Shaqirvela "VALS I TINGUJVE TË SHPIRTIT"
Bardhyl Mahmuti "MASHTRIMI I MADH"
Liljana Kristuli - "HESHTJA NUK ËSHTË ZGJIDHJE"
Kasam Shaqirvela - "DIALOG NDJENJASH E ËNDRRASH"
Faik Mustafa - "100 EPIGRAME"
Ilir F. Çabrati - "JETON NË MUA"
Iljasa Salihu - "MËNGJESI I HERSHËM"
Adem Zaplluzha - "MBI FLOKËT E ULLUKËVE"
Drenusha Zajmi Hoxha - "ENGJËJT VDESIN NDRYSHE"
Adem Zaplluzha - "PSALM I HARRUAR"
Neki Lulaj - "BUKURI E BEKUAR"
Dibran Fylli - "LULËKUQET E LIRISË"
Bertolt Breht - "JETA E GALILEIT"
Kalosh Çeliku - "LAVDI"
Simpozium ndërkombëtar - "IDENTITETI EVROPIAN I KOSOVËS"
Xhevahir Cirongu & Bedri Neziri - "KOSMOGONIA E NJË POETI KOSOVAR"
Halil Xani & Xheladin Mjeku - "PREKJA E PIKËLLIMIT"
Kalosh Çeliku - "RRUFJANI"
Albatros Rexhaj - "NË KËRKIM TË DALJES"
Elife Luzha - "VDES ME TRËNDAFILIN"
Bujar Plloshtani - "TRAKTATI MBI ARSYEN E MENDIMIT"
Vladimir Marku - "BISEDË ME OSKAR UAJLLDIN"
Alban Guri - ""UN" DHE DASHURIA"
Sazan Guri  - "PSIKOLOGJIA E USHQYERJES"
Abdirahim Idriz - "NDRIÇIMI I MENDJES"
Vlora Banushaj - "IMAGJINATA V"

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)