Promovohet Leksikoni Enciklopedik i ASHASHA

 

Të shtunën më 10 tetor 2020 në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani” u mblodhën shumë njerëz për të dëgjuar prezantimin e “Leksikonit Enciklopedik”, i pari i këtij lloji në trojet shqiptare.

Libri i botuar nga akademia shqiptaro-amerikane e Shkencave dhe Arteve, u tha se trajton shkencën, letërsinë dhe artet në krejt hapësirat shqip-folëse.Autor i LIbrit ështli Bruqi.

Veprimtari politik i çështjes kombëtare, Jahja Lluka tha se vepra është vlerë e veçantë për kohën.

Bashkëpunëtorët që krijuan këtë libër janë studies nga treva të ndryshme shqiptare.


Kronikë e gazetarit Drin Demiri.

Promovohet Leksikoni Enciklopedik Shqiptar

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)