“Patriotit”të LDK: ABDIGJIKUT!


Prof.Dr.Muhamet Kelmendi

Flamuri kombëtar është shumë me domëthenës se flamuri i Republikës së Kosovës.

Flamuri i Republikës respektohet vetëm në këtë anë.
Ndërsa: Flamuri kombëtar simbolizon gjakun,
 djeresën, punën dhe aktivitetin historik të terë kombit shqiptar për  SHTETIN-KOMB!

MK

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)