Kwai Hong Ip zëvendëson Clint Williamsonin në krye të Task Forcës së BE-së

Image result for Kwai Hong Ip
Task Forca e BE-së, e cila ka hetuar pohimet e senatorit zviceran Dick Marty për trafikim me organe dhe krime luftë në Kosovë, tash ka emëruar prokurorin e rinj  Kwai Hong Ip.


Prokurori Hong IP, do të jetë prokurori pëgjegjës  i ICTY , para të cilës pritet të dalin ish-pjesëtarë të UÇK-së që dyshohen se kanë kryer krime lufte.

Ndërkohë për Kwai Hong Ip mund të gjendet vetëm pak të dhëna në internet. Ai ka qenë pjesë e Tribunalit për Ish-Jugosllavinë, por në faqen e ICTY nuk mund të gjendet as fotografia e tij.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)