"Akademiku" i rremë Bajram Doka,spijun serbo-rus.

Rezultati i imazhit për bajram Doka


Akademiku i rreeme Bajram Doka

z.Bajram Doka,është  një ish anëtar i AShAShA në New York.Është një kryekriminel i Sigurimit të shtetit shqiptar  i cili kohë më parë është përjashtuar nga  Akademia e Shkencave dhe Arteve Shqiptaro-Amerikane në New York, përshkak të shpifjeve dhe falsifikimit të diplomave universitare në Shqipëri dhe Amerikë.

 Ai  kohëve të fundit në mënyrë të pa autorizuar lëshon në internet kumtesa akademike .


Rezultati i imazhit për bajram Doka

Akademiku i rreeme Bajram Doka


Kësisoji ai po dezinformon opinionin  ndërkombëtar dhe kombëtar në rrjetin social të facebokut duke shpifur për akademikët dhe akademinë me kumtesa fallso .
Rezultati i imazhit për bajram Doka


Akademiku i rreeme Bajram Doka

Theksojmë që z.Bajram Doka , nuk është i autorizuar nga Kryetari i Akademisë Prof.Dr. Skendër Kodra,Ph.D, Bordi  ,  Senati Akademik si dhe nga Departamenti për mardhënie me publikun pranë AShAShA të jap Kumtesa për Akademinë.


 z. Bajram Doka gjatë regjimit komunist në Shqipëri punonte në Sigurim si elektriçist i sigurimit i cili montonte përgjues në dhomat e intelektualëve të ndryshëm i në Tiranë dhe gjetkë.


Rezultati i imazhit për bajram Doka

Akademiku i rreeme Bajram Doka

Ai nuk e harrojë zanatin e vjetër por kohëve të fundit i fillojë shpifjet e tij kundër të gjithë akademikëve shqiptar si dhe në rrjetët sociale ka filluar ti përgojojë nënat dhe motrat tona shqiptare më fjalët më pista që ekzistojnë në fjalorin e tij të pist duke bërë sulme kibernetike të dënueshme me ligje ndërkombëtare.


Rezultati i imazhit për bajram Doka

Akademiku i rreeme Bajram Doka


Kumtesat e tij në emër të Akademisë janë të dënueshme dhe të sanksionueshme me Statutin Akademik dhe të dënueshme më Ligjët e Shtetit të New Yorkut si dhe të vetë SHBA-ve për çka do të njoftohët Departamenti përkatës amerikan .

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)