Albin Kurti fitoi e Gazmend Gjonbalaj u ‘zhduk’ me milionat e premtuar.
Mërgimtari nga Kosova në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Gazmend Gjonbalaj, ka premtuar 50 milionë euro investime në Kosovë për Qeverinë e  Albin Kurtit. 

zt.Gazmend Gjonbalaj e ka harruar tërësisht premtimin, që nëse fiton  zt.Albin Kurti, ai do të vinte dhe bashkë me të do të vinin edhe 50 milionë euro investime. Por nga ajo ditë, Gazmend Gjonbalaj nuk  u duk në rrjetët sociale ,por u zhduk si Fax-i dhe  asnjëherë më nuk i ka përmendur 50 milionet e premtuar.

Gjonbalaj është lajmëruar nëpërmjet rrjetit social Facebook, biznesmeni ka kërkuar ndihmë nga miqt e tij për të ia dërguar një ilaq në Prishtinë.

Gazmend Gjonbalaj, është menaxheri i shumë ndërmarrjeve të njohura, i cili ndër të tjera ka punuar edhe në Bloomberg e NYFIX, para zgjedhjeve kishte dalë në mbështetje të hapur ndaj Albin Kurtit, ku edhe kishte deklaruar se nëse Vetëvendosja e Kurtit i fiton zgjedhjet, do të kthehet të investojë në ekonominë e vendit mbi 50 milionë euro.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)