KRIMINELI DHE FALSIFIKATORI -EMIGRANTI AMERIKAN- BAJRAM DOKA


Fotografia e Flori Bruqi

NJOFTOJMË OPINIONIN MBARËKOMBËTAR QË LIBRI I SHKENCËTARIT AKADEMIK PROF.DR.HAKIF BAJRAMI’’DOSJA DEMAÇI’’(DOKUMENTE –TRI PROCESET GJUQËSORE KUNDËR ADEM DEMAÇIT 1959,1964,1975)
BOTIMI I TRETË, BREZI ’81,PRISHTINË,2016, ËSHTË
 DUKE U FALSIFIKUAR NGA NJË ISH ANËTAR I AKADEMISË SË SHKENCAVE SHQIPTARO-AMERIKANE , FALSIFIKATORI DHE AKADEMIKU I RREMË ME EMRIN BAJRAM DOKA
THEKSOJMË QË KY MANJAK ËSHTË  I  PËRJASHTUAR NGA AAAS-I  PËR FALSIFIKIME DIPLOMASH UNIVERSITARE NË SHQIPËRI,.I NJAJTI  KA HAPUR MË CA MALAZEZË DHE SERB NJË BLOG TË RREMË QË GJËJA BOTOHET NË ULQIN.BLLOGU ËSHTË I EMËRTUAR MË EMRIN KY  NË MËNYRËN MË PËRFIDE -KIBERNETIKE TASH E 

DISA MUAJ PO  I SULMON  SHQIPTARET .


 AUTORI I KËTYRE RRESHTAVE JU KA DREJTUAR ORGANEVE KOMPETENTE TË MINISTRISË SË PUNËVE TË BRENDSHME NË PODGORICË PËR  VERIFIKIM TË KOMPILIMEVE KIBERNETIKE  DHE FALSIFIKIMEVE KIBERNETIKE QË PO I BËNË NË INTERNET

Z. BAJRAM DOKA , ËSHTË EMIGRANT DHE  JETON  NË SH.B.A.:
( Bajram Doka,1617 Melville St, Bronx, NY, 10460-2712).

LUSIM ORGANET KOMPETENTE TË STATE DEPARTAMENTIT AMERIKAN QË TË PARANDALOJNË SULMET KIMBERNETIKE KUNDËR SHQIPTARËVE NË SH.B.A, SHQIPËRI , KOSOVË NGA KY MANJAK VIRTUAL, SI DHE WEB FAQJA E RREME  SERBO-MALAZEZE 


SE KUSH ËSHTË KY MANJAK MUND TË LEXONI GJERËSISHT SHKRIMET PUBLIKE:


ETJ.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)