NGA NA MBIU KJO FARE E KEQE?

                 Nga Gjin Musa                           


Romë, 21 Prill 2018    /16:23 :0O

Questa cosa brutta ci sta germogliando? Scrive: Gjin Musa, giornalista.

Purtroppo ultimamente ci ha prosperato kepurllat dopo la pioggia alcuni alcuni “studiosi “di storia”, che cercano con tutti i mezzi a baltosin nostre figure nazionali.

Nel corso del tempo alcuni pseudo-storici stanno cercando di “baltosi” Gjergj Kastriot-Skendergeu e perché no, Shen Nana Terezen, dove la nazione albanese vanta questi due nomi.Un asset a valore nazionale è anche Prof.Dr.SKENDER KODRA, che per molti anni ha lavorato e operato negli Stati Uniti.

Saluti personalità che onora questione nazionale, la voce prof.Kodres è la voce della verità nazionale, lontano da casa, è il cuore e l’anima sempre vicino al Kosovo, Albania, Macedonia, Montenegro e Presevo Montagna, ovunque ci fosse shqipfoles prof.Kodra presente con la conoscenza contemporanea e la cultura, il linguaggio dell’amore per l’unità nazionale, uno che ha un out libri di storia che hanno bisogno di pershkruashe TIJE dell’attività scientifica e patriottica.

Perkrahe prof.Kodres è una grande tribù di professori e accademici che lavorano senza sosta per la nazione albanese.

La nostra nazione ha un’espressione popolare fuori saggio, non v’è alcuna foreste di più storto, quindi, anche nel seno del mondo accademico è inserita la frode nji di elettricista analfabeta che ha chiamato Bajram DOKA.

Questa cura “statista” è stato il Rev. ciò che è stato che in realtà, cominciano a disegnare il veleno dalla bocca agli indirizzi di prof.dok.Skender Hill, presidente dell’Accademia albanesi-americani negli Stati Uniti.

Ma, ahimè argilla prof.Kodra divario personalità aumenta solo il valore e la dignità della nazione e la patria, e “accademica”, come Bajram Doka dovrebbe essere eliminato dalla terra Faqi, le attività nazionali non sono interessati o Bajram marrja.

Prof e accademici dovrebbero fare nji denancim pubblico e penale come uno truffatore e che vogliono baltosi persone che onorano nazione in cui si vive territori albanesi brulli o fuori di esse, come è il caso prof.KODRA.

Immagine Risultato per bajram doka


Bajram Doka, un elettricista e un falso accademicoImmagine Risultato per Bajram Doka

DEPARATAMENTI PËR MARDHENIE ME PUBLIKUN  PRNË AKADEMISË SË SHKENCAVE DHE ARTEVE SHQIPTARO-AMERIKANE NË NJU JORK DEKLARON PUBLIKISHT SA VIJON : 

Vëmë në dijeni z.Bajram Doka një ish anëtar i AShAShA në New York i cili kohë më parë ka dhënë dorëheqje nga Akademia e Shkencave dhe Arteve Shqiptaro-Amerikane në New York ,kohëve të fundit në mënyrë të pa autorizuar lëshon në internet kumtesa akademike .

Kësisoji ai po dezinformon opinionin mbarëkombëtar. Theksojmë që z.Bajram Doka ,nuk është i autorizuar nga Kryetari i Akademisë Prof.Dr. Skendër Kodra,Ph.D, Bordi , Senati Akademik si dhe nga Departamenti për mardhënie me publikun pranë AShAShA!

Këto ditë kuptuam që z. Bajram Doka gjatë regjimit komunist në Shqipëri punonte në Sigurim si elektriçist i sigurimit i cili montonte përgjues në dhomat e intelektualëve të ndryshëm i në Tiranë dhe gjetkë.

Ai nuk e harrojë zanatin e vjetër por kohëve të fundit i fillojë shpifjet e tij kundër të gjithë akademikëve shqiptar si dhe në rrjetët sociale ka filluar ti përgojojë nënat dhe motrat tona shqiptare më fjalët më pista që ekzistojnë në fjalorin e tij të pist duke bërë sulme kibernetike të dënueshme me ligje ndërkombëtare.

Kumtesat e tij në emër të Akademisë janë të dënueshme dhe të sanksionueshme me Statutin Akademik dhe të dënueshme më Ligjët e Shtetit të New Yorkut si dhe të vetë SHBA-ve për çka do të njoftohët Departamenti përkatës amerikan .


Ja çfarë boton akademiku i rremë Bajram Doka në murin e tij të facebook-ut: Mashtruesi ndërkombëtar që bleu diplomën dhe gradën PHD në Universitetin e Tetovës me ndihmën e një mjeku gjinekolog të atjeshëm, tani vazhdon me sukses shitjen e Certificatave Akademike të Akademisë të New Yorkut e cila nuk funksionon qysh prej vitit 2011!

Ky është njeriu që për “heroizmin” e tij të shkruajnë gazetat Serbe dhe Shqiptarët duhet ta trajtojnë si hero ndërkombëtar!

 Ky është “Akademiku” që në fushën e kulturës dhe historisë Shqiptare nuk din asgjë, por mburret se po “lufton” shumë për të mirën e kombit Shqiptar!

 Ky është “Akademiku ” fallco që në emër të kombit Shqiptar dhe anëtarësisë jo aktive vjel fondet nga shteti amerikan dhe nuk i përdor për nevojat e diasporës por i fut në xhepat e thellë të tij! 

“Krye Akademiku” fallco shfrytëzon çdo burim të pistë , por në emër të kombit, për tu pasuruar, nga ai mund të keni shumë përfitime!. 

Blini “certifikata” Akademike 150 Euro. 

 Shiten me shumicë përballë “Albanian University” në Bulevardin Zogji i Parë, ish pallati “Ali Kelmendi”, rruga për tek stationi i trenit në Tiranë. Paçi fat. 

 A do të shkojë Skënderi Kodra në Presidencë të dorëzojë medaljen e vjedhur apo do të lobojë për trafikantin e 150 kg hashash që është kapur para disa muajsh duke kaluar në ilegalisht me ngarkesën e mësipërme për në Greqi?! 

 Apo ka shkuar atje që të mbledhë “kolonën e pestë” të cilën e ka rekrutuar me Certifikata fallco që ta vendosur atë nën kontrollin e Zogut të Ri për ta përdorur nëse destabilizohet Shqipëria, ku zbulimi Serb dhe ai Rus do ndihmojnë të vendosin Monarkinë në Shqipëri nën elitën e një klasë të re politike të drejtuar nga agjencitë e tyre të zbulimit. – Ju lutem na njoftoni sepse në Tetovë Skënderin e kërkojnë për të dëshmuar për blerjen prej 15 000 Euro të “gradës shkencore” PHD?! 

A kanë vlerë reportet mjekësore të Dok. Kodrës me PHD të blerë?! 

Nëse nuk kanë vlerë , atëherë çfar do të ndodhë me gjithë ata vendime gjyqi që janë dhënë në New York dhe Konektikut që janë bazuar në atë ekspertizë.

 Skënderi duhet të ju përgjigjet edhe pyetjeve për “Librin e Akademisë” mbi deponimet dhe raportet inekzistente të formuluara ilegalisht aty të cilat kanë rezultuar me gërryerjen e fondeve të shtetit Federal. “Lum Shqiptarët që të kanë ty”, dok. Skënder Kodra! Doktor Kodra, do të vijë dita që të turpërohesh përpara diasporës Shqiptare të new Yorkut dhe të hapësh librin e mashtrimeve në ballafaqim me anëtarësinë një ditë sepse ti po shekel ligjet. ……….

A seguito di doi presente comunicato servizio pubblico, magistratura, Persone Scienza e la Cultura che ingannatore Bajram Doka che manterrà la responsabilità legale per tutto ciò che è in violazione di legge e norme accademiche.

Ingannatori e calunniatori sono condannati dall’opinione pubblica e accademica, Bajram Doka ha appena iniziato il processo di discrezionalità pubblica ed è giusto.

Il prof.dok.SKENDER  KODRA si oppone silenziosamente a questi neofiti che illuminano la pioggia e si scontrano l’un l’altro.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)