Nuk mbrohet UÇK-ja duke u munduar për ta mundur familjen e simbolit kombëtar, Komandantit Legjendar, Adem Jasharit!...

 Grupet e padrejtësisë të infiltruara përmes partive politike, përmes pafytyrësisë së tyre të organizuara për interesa të veta personale, menduan se fituan në zgjedhjet e lira, në qytetin e Skënerajt, mbi interesin e përgjithshëm kombëtar!...
-Forcat e organizuara politike vazhdimisht, fatëmirësi është për popullin në zgjedhje përmes votës së lirë të fitojnë forcat e organizuara të drejta politike, ndërsa fatkeqësi është për popullin kurë fitojnë në zgjedhje forcat e padrejta të organizuara në parti politike përmes zgjedhjeve të lira, fatkeqësisht kjo ndodhi në Skënderaj!...
-Popull i nderuar mos bieni pre e organizimeve përmes forcave të padrejta të atyre partive politike ku është përfitimi materjal i individëve, e jo interesi i përgjithshëm kombëtar si në rastin e zgjedhjeve të lira në komunën e Skënderajt...
-Komanfanti Legjendar, Adem Jashari, dhe familja e tij për popullin shqiptar është shenjtri!...


Nuk mbrohet UÇK-ja në Hagë duke u munduar për ta mund familjen e shenjt të kombit shqiptar...-Familja e Legjendarit Adem Jashari është dhe do të jetë në jetë, është dhe do të mbetet në dritë të vërtet, është dhe do të mbetet burim i rrezatimit të dritës për gjithë shqiptarët në tërë rruzullin tokësor, assesi jo vetëm për një komunë!...

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)