ELISA BRUQI DHE 17 SHKURTI

  

                        Nga Elisa Bruqi                                        

17 shkurti , dita më e veçantë për vendin tim , dita e pavarësise së Kosovës , është njëra prej ditëve më të rëndësishme për të gjithë kosovarët.  Për këtë unë me familjen time dalim bashkarisht me bashkeqytetaret  t’a festojmë , dhe të shohim se si manifestohet nga të tjerët . Në qyte e fshatra mbahen manifestime të ndryshme , shumë njerëz tubohen. 


Unë takoj shokët e shoqet gjatë manifestimit. Këtë ditë mbahen shumë koncerte dhe manifestime tek shkolla jonë . Per këtë ditë shumë njerëz e  sakrifikuan jetën e tyre. Tani ne, kosovarët jemi të gëzuar për jetën e lirë që e jetojmë.

http://www.youtube.com/watch?v=yEc0B3eqRLo            

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)

Legjenda e Mujit dhe Halilit