Halil Matoshit çmimi i parë për poezi me librin “N’zanafillë”

Publicisti Halil Matoshi, ka fituar çmimin e parë për poezi në Panairin e Librit në Prishtinë me librin e tij të fundit “N’zanafillë”. Ai pas pranimit të çmimit ka thënë se ky vlerësim është një respekt jo vetëm për të por në tërësi për poezinë.“Kjo dëshmon se poezia shkruhet ende. Shumë miq të mi kur dëgjojnë që ende shkruaj poezi, thonë a ende shkruan dikush poezi?,Prandaj unë shkruaj dhe përpiqem që poezinë ta kthej në burim, në zanafillë në mënyrë që poezisë t’i rikthej shkëlqimin”,ka thënë Matoshi.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)