“Kanali i Kalifatit Islamik”24 orë në ditë online


I ashtuquajturi “Shteti Islamik” (ISIS) tashmë ka edhe televizionin e tij online me 24 orë në ditë transmetime. Televizioni quhet “Kanali i Kalifatit Islamik” dhe disa njerëz në rrjetet sociale kanë filluar të shpërndajnë video të këtij televizioni. Media është një nga mjetet kryesore që po përdor ISIS për propagandën e tij ndërkombëtare. Në funksion të kësaj propagande, ISIS po përdor edhe gazetarin britanik John Cantlie, i cili do të prezantohet me emisionin e tij “Koha për të rekrutuar”. Vec këtij televizioni, ISIS ka në zotërim edhe një radio që ndodhet në Mosul dhe një stacion televiziv satelitor të quajtur Taëheed në Libi.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)