Leter e dyte publike per rektorin e Universitetit të Europes Juglindore ne Tetove, Prof.Dr. Zamir Dika


South East European University

Tetove

Ilindenska n.335

1200 Tetovo

Tel: +389 44 356 188

Tel: +389 44 356 000

Fax: +389 44 356 001

Rektorit:Prof.Dr.Zamir DikaLeter e dyte publike per rektorin e Universitetit të Europes Juglindore ne Tetove, 
Prof.Dr. Zamir Dika


I nderuari Prof.Dr.Zamir Dika,Ate qe ju thoni nuk  ka te beje me sqarimin tim qe une e kerkoj.Une dhe te tjeret me kembengultesi po insistojme sqarim per terheqjen e emrit te Prof.Bytycit ,kurse ju po na jepni informacione qe nuk kane te bejne  me kete.

Prof.Ejupi ,do ta perseris eshte  arsyeja kryesore qe ne kemi marre pjese ne konference,per shkak se te gjithe ju jeni anonimusa per te gjithe ne ,po kjo nuk do te thote se me fjale te bukura  mund te fshihni nje shkelje aspak akademike,kjo eshte se keni thyer te gjitha Ligjet nderkombetare  per te drejte autoriale .

http://www.seeu.edu.mk/sq/ccal-conference/staff

http://www.seeu.edu.mk/sq/ccal-conference/Programme

http://www.seeu.edu.mk/sq/ccal-conference/call-for-papers

http://www.seeu.edu.mk/en/staff/academic-staff
Prof.Dr.Zamir Dika 

Se shpejti do te informojme per kete incident te rende akademik te gjitha mediat e shkruara dhe televizionet ne Kosove e gjetke,ku do te ftojme edhe Prof.Dr.Vlera Bytyqi Ejupin te prononcohet  per ate se cka po ndodhe tek ju ne Universitetin e Evropës Juglindore ne Tetove.

Kurse ju rektor i nderuar pse po fsheheni,apo keni frike drejtesine...Le te ju sherbeje per nder.

Me respekt,

Flori Bruqi


------------------------------------------------
Botuar sot :https://www.facebook.com/flori.bruqi/posts/370326479824947


Date: Thu, 23 Apr 2015 22:39:47 +0200

Subject: Creative and Critical Writing: Conference Proceedings

From: b.keatinge@seeu.edu.mk

To: floribruqi@live.com; z.dika@seeu.edu.mk; vlera.ejupi@yahoo.com; creativewriting@seeu.edu.mk

I nderuari Dr Bruqi,
Faleminderit për korrespodencën tuaj në lidhje me botimet e konferencës Shkrim kritik dhe kreativ të mbajtur në UEJL në muajin Prill të vitit të kaluar.
Ju Shkruaj në cilësinë e Dekanit të Fakultetit Të Gjuhëve, kulturave dhe komunikimit, me qëllim që të ju ofroj disa sqarime në lidhje me politikën redaktuese për këtë botim. Arsyeja pse kontributi juaj nuk është botuar është thjesht sepse punimi juaj është shfaqur tashmë në një tjetër publikim në dispoziciononline.
Redaktorët tanë kanë ndjekur një politikë të qëndrueshme duke pranuar vetëm punime të pabotuara më parë. Megjithatë, unë do të doja të ju falënderoj juve personalisht për pjesëmarrjen tuaj në këtë konferencë dhe për të përsëritur se vendimi për të mos, botuar punimin tuaj është thjeshtë çështje procedurale dhe nuk ka të bëjë fare mbi cilësinë ose rëndësinë shkencore të këtij punimi.
Në email-in tuaj, ju gjithashtu vendosni në pah çështjen e vendit të Dr Ejupit në procesin e vendimmarrjes. Ju duhet të jeni të vetëdijshëm se Dr Ejupi ka dhënë dorëheqje nga UEJL verën e kaluar dhe se ajo nuk ka qenë e përfshirë në mënyrë aktive në redaktimin e Procedimeve të konferencës.
Megjithatë, roli i Dr Ejupit si organizatore kryesore e konferencës është mirënjohur në faqen e zyrtare të internetit të UEJL-së dhe emri i saj tashmë është shtuar në Bordin Redaktues të këtij botimi të publikuar në versionin online duke marrë parasysh edhe faktin që ajo nuk ishte e përfshirë në procesin redaktues.
Ju falënderoj edhe një herë, për kontributin tuaj në këtë konferencë dhe ju uroj gjitha të mirat në projektet tuaja të ardhshme.
Me respekt,
Ben Keatinge
--
Dr Benjamin Keatinge, Dean
Faculty of Languages, Cultures and Communications
South East European University
1200 Tetovo
Macedonia
Tel: ++389 (0)44 356 074
Fax: ++ 389 (0)44 356 001
E-mail: b.keatinge@seeu.edu.mk
www.see-university.edu.mk
------------
Date: Fri, 17 Apr 2015 15:44:17 +0200
Subject: Conference proceedings
From: creativewriting@seeu.edu.mk
To: .........
Të nderuar pjesëmarrës,
Të bashkangjitur e keni librin e kumtesave nga konferenca me temen"Letërsia krijuese dhe qasjet kritike ndaj letërsisë",që u mbajt më (24-25 prill, 2014). Punimet që nuk janë përfshirë në Librin e konferencës, ose nuk jane dorëzuar në afatin e duhur, ose nuk i kanë plotësuar kushtet për të qenë në librin e Konferencës. Ju lutem, nëse dëshironi ta merrni librin të drejtoheni në UEJL në Tetovë. Poashtu Libri do te jetë i shpallur edhe në web faqen e UEJL-ës te publikimet.
Me nderime,
Keshilli organizativ,
Dear participants,
Attached you can find the book of publications with presented papers at the conference: 'Creative and Critical Approaches to Literature' held on April 24-25, 2014. Unpublished papers are those which were not submitted on time, or they did not fulfill the criteria for publication. If you want to have a copy of the book please come to South East European University Campus in Tetovo. The book will be published on the SEEU official website, in the section for publication.
Sincerely,
Organizational Counc


Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)