Rrëfimi i nënës e cila u dhunua në luftën e fundit bashkë me tri vajzatRrëfimi i nënës e cila u dhunua në luftën e fundit bashkë me tri vajzat - 30.03.2016 - Klan Kosova

Rrëfimi i nënës e cila u dhunua në luftën e fundit bashkë me tri vajzat (Video)
Rrëfimi i 54 vjeçares nga Drenica e cila u dhunua seksualisht nga forcat serbe në shtatorin e vitit 1998.
Tmerrin e torturën e njëjtë e përjetuan edhe tri vajzat e saj në atë kohë 20, 18 e 13 vjeç, njofton Klan Kosova.
Çfarë përjetuan të katër femrat e një familjeje në rajonin e Drenicës?
Pse kryefamiljarja nuk i tregoj asnjëherë bashkëshortit të saj dhe pse njëjtë vepruan edhe vajzat që nuk i treguan askujt për dhunën seksuale?
Pse ajo mendon se ngjarjet e përjetuara duhej të raportoheshin menjëherë dhe ndoshta të pranohej edhe ekzekutimi nga burrat e familjes siç thotë viktima që do të mund të ndodhte?
https://www.youtube.com/watch?v=oXX8YLrB18k

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)