Pasardhësit e Familjes Meha nuk përfaqësohen me dy individ...


SQARIM PËR OPINIONIN

Ne pasardhësit e Familjes Meha nga Prekazi i Skënderajt, jo për të reaguar ndaj shkrimit të disa portaleve ose më mirë thënë informimit të Partisë NISMA, dhënë portalit indeksonline për kinse;


“Nismës nga sot i janë bashkuar edhe pasardhësit e familjes se Tahir Mehës”, por për hirë të realitetit sqarojmë opinionin se në Partinë NISMA mund të ketë aderuar një apo dy individ nga familja Meha por jo të gjithë, sepse pasardhësit e Familjes së Emin Latit, Nebih e Tahir Mehës ashtu siç i kanë qëndruar besnik fjalës, punës, veprës e sakrificave për atdhe, qëndrojnë edhe sot të rreshtuar në krah të këtyre vlerave.


 Të gjitha projektet e realizuara deri më tash për Familjen e për Lagjen Mehaj kanë qenë të realizuara nga Komuna e Skënderajt me kryetar Z. Sami Lushtaku. Këtë nuk po e themi për publicitet apo mburrje, por për hirë të realitetit.


Prandaj, Nismas i urojmë suksese, por edhe i themi troç; Ata individ që i bashkohen kësaj partie, e që ne nuk kemi asgjë kundër, kanë emër e mbiemër dhe nëse janë pasardhës të Familjes sonë apo të ndonjë Familje tjetër le të shkruhet pse jo, por le të shkruhet e të informohet opinioni drejtë, sepse pasardhësit e Familjes Meha nuk përfaqësohen me dy individ...

Në emër të Familjes Meha

Emin Lahi 

Prekaz-Skënderaj 
18/12/2017

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)