Ka jetë edhe pas 6 tetorit 2019.

Fushata para zgjedhore është jetike për subjektet politike. Por, mbi të gjitha, do duhej të ishte jetike ruajtja e njerëzisë mes politikanëve dhe partive politike.

Ka jetë edhe pas 6 tetorit 2019. 

Edhe pas 6 tetorit  2019 sërish kemi me jetu në këtë Republikën tonë,që quhet Kosovë. 

Sërish do ta shohim në sy shoqi-shojin.

Flori Bruqi

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)