Maqedonia o do të bëhet ashtu siç duan shqiptarët, o nuk do të bëhet fare.

MË DHEMB DHIMBA JOTE DHE E MIQËVE TUAJ
MIKU IM ZIJADIN SELA!_______________Fotografia e Astrit Jahaj_______
МЕ БОЛИ ТВОЈАТА БОЛКА И БОЛКАТА
НА ТВОИТЕ ПРИЈАТЕЛИ ДРАГ МОЈ ЗИЈАДИН СЕЛА!

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)