Falënderim dhe mirënjohje publike Akademisësë Shkencave dhe Arteve Shqiptaro-AmerikaneAkademik Prof.Dr.Eshref Ymeri,Ph.D

Në faqen e internetit të ditës së sotme të Portalit“Agjencioni Floripress”, Prof.dr.FloriBruqi, akademik, anëtari Akademisë Shqiptaro-Amerikane,Drejtor për Marrëdhënie me Median i kësaj Akademie, moderator i mirënjohur i Portalit në fjalë, kishte botuar vendimin e Bordit dhe të Senatit të Akademisë së Shkencave dhe të Arteve Shqiptaro-Amerikane,për pranimin në radhët e kësaj Akademie, si anëtarë të përhershëm, të Prof.dr. Mehdi Hysenit, të Prof.dr. Naim Kelmendit dhe të Prof.dr.EshrefYmerit.

Me këtërast, dëshiroj t’iu shpreh falënderimin dhe mirënjohjen time të thellë Bordit dhe Senatit të Akademisë, Kryetarit të Akademisë Prof.dr.SkënderKodra, akademik,dhe Drejtorit për Marrëdhënie me Median, akademikut FloriBruqi, Prof.dr. PH.D.

Ju jam tepër mirënjohës për vlerësimin e punës sime, vlerësim ky që më mobilizon për të kontribuar edhe shumë më tepër në aktivitetin shkencor, letrar dhe publicistik, në shërbim të kombit shqiptar - për ribashkimin e trojeve tona etnike në një shtet kombëtar, me një stemë dhe me një flamur.
Mirënjohje të veçantë dëshiroj t’i shpreh akademikut FloriBruqi, për interesimin e tij të drejtpërdrejtë në marrjen e vendimit tël artpërmendur.

Santa Barbara, Kaliforni

29 prill 2017
Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)