Talat Xhaferi Shpresa e një Maqedonie shpresëdhënse!

Fotografia e Hafiz Gagica

Zgjedhja e z. Talat Xhaferit për kryetar të Parlamentit të Republikës së Maqedonisë, është një hap i drejt dhe shpresëdhënës përkundër dhunës së shfrenuar! Maqedonia vetëm me shqiptarët si faktor i barabart shtetformues mund të ekzistojë!

Nacionalizmi maqedon i nxitur nga qarqe antishqiptare është shëndërruar në faktor destruktiv dhe destabilizues në Ballkan. Kryetarit të ri të Parlamentit, z. Xhaferi, ia uroj detyrën e re duke i dëshiruar sukses në punë së bashku me gjitha forcat politike shqiptare në Maqedoni!

Hafiz Gagica,

 Tiranë më 28.04.2017

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)