Krimineli Bahtir Hamza,bashkëpunëtor dhe opinionist i gezetës "Bota sot"

Pse shpifë gazeta "Bota sot" ?!

Sami Frashëri ka thënë:"Mos e shiko çka po thotë,por shikoje kush po e thotë".....

Bota Sot


Sa turp: Bota sot ka bashkëpuntor një të sëmurë mental dhe agjent të Serbisë ! 


Letër publike  Editorit të"Bota sot".

Fotografia e Xhevdet Mazrekaj


Z.Xhevdet Mazrekaj,

I nderuari zoti Mazrekaj


Ju shkruaj dhe ju ve në dijeni që redaksia e  "Bota sot" më datën 
23.12.2018,në ora 12: 11 minuta,ka botuar   OPINIONIN  shpifës nga njëfarë "gazetariuci" që nuk i di mirë 36 shkronjat e gjuhës shqipe .

Shpifësi është njëfarë "emigranti"  me emrin Bahtir Hamza,jevg nga Korotica  e Drenicës(Kosovë).

Artikulli i "TIJ" , është me titull "Në moton e së vertetës" .:

https://www.botasot.info/opinione/1001804/ne-moton-e-se-vertetes/

Po çfarë  shpif në të   vërtetë i vetëquajturi "gazetaruc" -ky i sëmurë psikikë  me diagnozë psikiatrike "Schizophrenia paranoides" në gazetën "Bota sot"?


Ai në mes shumë shpifjeve dhe "analizave" , përmend në këtë artikull edhe emrin tim se kinse unë pakna punuar si gazetar i "NIN"-it .

Theksojë publikisht se unë tërë jetën kam punuar për të mirën e popullit tim që nga viti 1974 jam marrë me gazetari hulumtuese e jo gazetari shpifëse!

Trillimet e  këtij vjedullakut të sëmurë psikik  ,datojnë tash e 10-të vjetë. Çka është më keqë riciklimet e tij  skizofrenike i boton  tash së së fundi  editori  zt.Xhevdet Mazrekaj !

Vallë, a thue  a i lexon  "opinionet" ndjellakeqe zoti Mazrekaj që i bënë "analisti" i sëmurë kundër shqiptarëve në "Bota sot " !!!

Them se Jo !


E themë troçë se  unë personalisht e kam luftuar  Bahtir Hamzën  që të përjashtohet nga LSHK-ja , ngase  vetë ky e zbuloi vehtën se është spijun me damkë i Beogradit ...dhe më gjërë...

Ky  monstrum survejojë  shumë njerëz  si fjala vjen  : Jusuf Gërvallen, Hysen Gërvallen, Avdyl Gërvallen, Smajl dhe Nasim Haradinajn e qindra  të burgosurë tjerë  politikë gjatë regjimit komunist të Titos dhe Sllobodan Millosheviqit. 

Shqiptarët në Kosovë, Shqipëri,Zvicër e dinë dhe e njofin mirë surratin e "ujkut të zi" të Drenicës !Kështu e quan vedin ky faqezi në shumë shkrime të tij si "Ujku i Zi i Drenicës " që e sulmon në vazhdimësi UÇK-në dhe Komandantët e sajë!!!

 Shkrimet e  "Ujkut të zi " i dinë edhe fëmija në djep kur shanë dhe devalvon çdo gjë shqiptare ! .

E dijmë  mirë çka shkroi për Ismail Kadarenë, Ibrahim Rugovën,
Jusuf Gërvallën, Adem Demaçit...e shumë shkrimtarë dhe gazetarë tjerë .

Po, është e vërtetë që faqeziu Bahtir Hamza i përvehtësoi reth 500 poezi të një konkursi letrar që ishte botuar në Zëri! Dhe të gjitha ato poezi i botoi në 15 libra autorial të redaktuara nga shkrimtarët eminent të Kosovës, Maqedonisë, Shqipërisë dhe Diasporës! 

Faqeziu me libra të shkruar nga 500 autorë tjerë dhe të redaktuara nga alamet shkrimtarësh u bë dhe u fut si djalli në Lidhjen e Shkrimtarëve të Kosovës , falë disa shkrimtarëve që ky "Ujk" i mbante me Lek ,për çka unë reagova publiksiht unë reagova publiksht më një letër publike në "Albania-press" me titull"Kulturo-MAFIA në lëtërsinë shqipe në Kosovë", ku në spikamë e kisha monstrumin Bahtir Hamza! 

Falë Bacës Adem Demaçi, "Ujku"....që shante  Isuf Gërvallën, Bardhosh Gërvallën,Kadri Zekën, Adem Jasharin, Hamzë Jasharin,Zeqir Gërvallën ,Ismail Kadarenë   ....e mija të tjerë duke i quajtur më plotë gojë: TRADHËTARË DHE UDBASHË !, u largua heshtazi nga LSHK.

Çka është edhe më keq,  ky i sëmurë psikikë , Nënën tonë- Tereze e quan KURVË SHQIPTARE , ndërsa dyzetë  nëna dhe motra tona shqiptare(gazetare,shkrimtare etj)i quajti KURVA SHQIPTARE.

... Heshti për disa vjetë ngase ishte në burg në Toronto ... dhe tash filloi shkrimet e tij pas lëshimit nga burgu të botoi "Opinionet" e tij skandaloze në gazetën e Mazrekajt "Bota sot" .


***


Pas shkrimit tim  "Veshi i pa prerë-shkaktar lëkurat"  "ujku i mjerë i Koroticës" iku pa therrë në këmbë me pasosh të lëshuar nga MUP-i Serb i Graçanicës në New York , ku për një kohë u strehua tek  patrioti i ndjerë Ahmet Zherka , të cilit edhe ia vodhi  5000 $ amerikane dhe më ato të holla  iku pa therrë në këmbë në Toronto të Kandasë. 

 "Gazetaruci "  për një dhunim të një minoreneje kanadeze u burgos  disa ditë në Toronto ,por falë diagnozës  psikiatrike ai u lirua që të mjekohet  si i lirë në një psikiatri ...Më vonë  hapi një radio (interneti) ku fillojë prapë të shajë figurat më të ndritura të popullit tonë si fjala vjen: Ibrahim Rugovën,Adem Demaçin,Ismail Kadarenë, Jusuf,Bardhosh Gërvallën,Kadri Zekën,...Zeqir Gërvallën e mija të tjerë. ...Mua ma dha epitetin Krye-agjent serb!!!

 "Patriot më damkë"shau  në nënë dhe babë  çdo komandant të UÇK-së ,me vonë fillojë të formojë Lista udbashësh ,që ishin botuar nga Sheradin Berisha dhe Reshat Badallaj !.

"Ujku i zi" listës së Badallajve  , fillojë t'ia shtojë për qejfi  të vet edhe shumë emra tjerë (rreth 1.000 emra ) ku në mesin e tyre e vuri edhe emrin tim  me numrin "7" Flori Bruqi që gjëja kam punuar si  udbash i gazetës "NIN" , e më vonë  e shtoi edhe Flori Bruqi  Gauzetar i "Tanjug"-ut( në vend që ta shkruhet   gazetar ai e shkruangauzetar, vërejtja e ime)  pa punuar asnjë sekondë në UDB-ën serbosllave dhe në këto gazeta që i cekë Skizofreni në fjalë.

Ky manjak nxjerrë foto familjare të mijra grave shqiptare   duke i quajtur kurva dhe udbashë !


Krejt në fund :

Opinioni dhe analiza e "ujkut" të "Bota sot "  ka bërë shumë "nderë" gazetës dhe lexuesve të shumtë të sajë..., ngase Kosova është e vogël dhe e dinë mirë kush është monstrumi i Zi  i Selim Broshës, Rajko Qalloviqit ,Rrahman Morinës ... Millosheviqave shqipfolës që shpifin si papagajë kundër atdhetarëve...

"Ujku i Zi " sipas të dhënave të Agjensisë Informative shqiptare dhe SHIK-ut të Tiranës dihet se : "Më datën 17 nëntor 2000 rreth ores 9 e 30 minuta,personi i njajtë F.L,që ka qenë edhe komandantë i UÇK-së, që është dermuar mire z. Bahtir Hamza/ më një shufër hekuri/…Bahtiri ,e kafshon komandantin në dorë …

Më vonë ka nderhyrë policia e SHISH-it duke e shtrirë përtokë spijunin jugosllavë më emrin Bahtir Hamza.…Agjenti më inaicialin D.ja ka venë prangat dhe e ka rraf mire Bahtirin . Më vonë Bahtirin e kanë marrë agjentat sekret të Komisariatit numër 2.


Në bisedë informative Bahtiri është marrë nga agjenti i SHISH-it,zt. Irakli Profka. 


Agjenti në fjalë e ka goditur me grushte dhe shkelma dhe shkopinj gome pasiqë Bahtiri ka filluar ta shajë çdo gjë që është shqiptare.

Në çantën e Bahtirit janë gjetur edhe shumë sekrete  të një agjenture serbe,që është edhe sekret zyrtar i SHISH-it shqiptar…Në polici është mbajtur prej ores 10:00 deri në ora 15 e 30 minuta…"etj.


Imazh i ngjashëm
                                       ("Patrioti" i dërmuar nga SHIK-u shqiptar) .....

Lënda ka shkuar deri të prokurori Kostaq Beluri.

Ekspertizën  mjekoligjore e ka berë Dr.Bardhyl Cipi…

Lënda penale sot e kësaj dite është mbetë ad acta pasiqë Bahtir Hamza ,nga xhepi i tij  e ka  treguar diagnozën psikiatrike SCH.,më të cilën është liruar nga vuajtja e denimit për  vrasjën e  bashkëshortës së tij zvicrane"....Ujku i Zi ka  dhjeta akuza në Kosovë për shpifje etj., dhe se i njajti ka qenë njeri prej dilerëve më të mëdhejë të drogës në Kosovë ...

...Ju  Njoftojë që nëse nuk e largoni  shkrimin e tij dhe nuk kërkoni falje publike (për emrin tim) unë jam i detyruar t'ju  padisë (Editorin në Zvicër) si dhe redaksisë tuaj  në Kosovë , për shpifje...në Gjykatën Themelore në Prishtinë..., ndërsa vetë Bahtir Hamzës do ti shtohet edhe një padi e re që nëse e shkel tokën e Kosovës do të paraburgoset dhe nuk do të pshtojë lehtë nga akuzat që të njajtit ju kanë bërë në Gjykata .....


____________________________________________________

Rezultate imazhesh për bahtir hamza

Bota Sot,shqiptarë,ruajuni spijunit serb 
Bahtir Hamza,jevgut që flet shqip !....
Veprimtaria e këtij spiuni serb daton që nga koha e paraluftës në Kosovë,por edhe brenda Kosovë dhe jashtë saj,atëherë në vitet e 90-ta,nëpër Evropë,sikur në Zvicër,Gjermani, Austri, Belgjikë etj.

Ky njeri - spiun serb,ishte i njohur për mërgatën shqiptare dhe në shumë raste ka shkuar deri te zbulimi i tij,por ai largohej nga vendi ku vepronte dhe kështu shumëherë i ikte demaskimit të tij,duke u dukur prapë e prapë nëpër vende të tjera kudo ku vepronin shqiptarët dhe kudo ku ata bënin atëbotë veprimtaritë e tyre atdhetare dhe ngritnin zërin kundër shtypjes dhe regjimit të Serbisë në atë kohë. 

Imazh i ngjashëm

Shënjat e rrahjës së "Patriotit"Bahtir Hamza ,  nga SHIK-u shqiptar 


Analfabeti derdh lot krokodili kunder shqiptareve nga burgu i Torontos

Janë të shumtë ata shqiptarë që janë survejuar nga veprimtaria e spiunimit të këtij njeriu, jevgut Bahtir Hamza,që flet shqipen, i cili me veprimtarinë e tij kundër shqiptarëve në Kanadanë e largët, ku thotë se jeton dhe vepron,ai nuk pushon duke shkruar e duke thënë publikisht se heronjtë kombëtar vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla e Kadri Zeka,Enver Hadrin, Emil Kastriotin,Vehbi Ibrahimin e shumë të tjerë, kinse na paskan qenë spijujë të Jugosllavisë, si edhe duke atakuar në mënyrë publike edhe tash pas luftës mjaft personalitete kombëtare,që ngaAdem Jashari,Ibrahim Rugova, Ramush Haradinaj,Fatmir Limaj,Albin Kurtin e mjaft të tjerë që vetëm ai di të përlyej me gjuhën e tij barbareske.

2.

Imazh i ngjashëm

E lypi dhe e gjetë nga SHIK-u shqiptar

Dihet se në Zürich të Zvicrës,para luftës së Kosovës, ka pasur kontakte të vazhdueshme me ish kriminelin Arkan,dhe atë në restorantin e njohur serb atje Tri Jagode”.

Për këtë ka fakte të pamuhoeshme dhe ato janë të ditura tashmë. Atje në Zvicër kishte vrarë gruan e tij zviceranën dhe do të mbajë disa vite burg,por duket se me ndërhyrjen dhe ndikimin e UDB-së serbe nga Beogradi ai do të lëshohet para kohe,sepse ai u duhej atyre për veprimtarinë e spiunimit në kohën kur ishte e duhur dhe e dobishme që ai të ishte më aktiv në këtë drejtim.

Ne kemi mjaft fakte se në vitet e nëntëdhjeta nga shoqata atdhetare “Atdheu” në Zvicër,kishin arritur që ta zbulonin dhe ta bllokonin duke e larguar nga shoqata në mënyrën më të turpshme.

 Ai do të ndiqej nga kjo shoqatë por ka mjaft raste të tjera që ky njeri është larguar që të mos kishte vend kurrë në ato mese ku vepronin shqiptarët ngase ishte vazhdimisht i dyshimtë.

3.
Rezultate imazhesh për bahtir hamza

Patrioti me hematoma nga stupcat e SHIK-ut

Edhe pas luftës atje kishte detyrë nga Selim Brosha, Ibush Kllokoqi etj, për të survejuar njerëzit e diasporës dhe dikur hyri edhe në Kosovë,ku e zhvilloi këtë veprimtari të tijen...

Jevgu që flet shqipen, spiuni serb Bahtir Hamza më vonë shkon në Shqipëri për të kryer veprimtarinë e vet dhe detyrat që kishte marrë nga UDB-ja, por atje në Shqipëri do të demaskohet nga SHISH dhe për këtë do të rrahet, çka për këtë edhe vet ai do ta pohojë publikisht duke treguar edhe fotot se si e kishin rrahur, e që do t’i shikoni edhe në këtë artikull.

 Është vërtetuar se pikërisht në atë kohë të qarkullimit dhe të ushtrimit të detyrës së spiunimit në Shqipëri ai posedonte disa pasaporta,si atë serbe,gjermane, zvicerane,greke e bullgare.

Vjen pyetja prej kah ai kishte tërë këto mundësi të kishte kaq pasaporta për të qarkulluar, pra vetëm nga mundësitë që atij i kishte krijuar sigurimi sekret i Serbisë, pra UDB-ja.


Ai atë ditë e sot kishte dhe lidhje të vazhdueshme me ish operativistin e UDB-së të SUP-it në Prishtinë.

Lidhjet e tij në Kosovë me shumë personalitete të letërsisë, që e kanë përkrahur me vite agjentin serb, duke nxjerrë e botuar një revistë paqavurë, janë për të dyshuar se kah dhe pse këta njerëz kanë qëndruar afër tij dhe kanë bashkëpunuar aq ngushtësisht me të. 


Ja disa nga ata që e kanë përkrahur dhe ndihmuar këtë agjent serb:  Isa Mulaj e disa te tjere etj. 

Dhe për qudi ndonjëri nga këta edhe i ka shkruar dhe botuar edhe vepra letrare por me emrin e tij. Kjo le tu mbetet në ndërgjegjen e tyre damkë e pashlyer.

3.

Rezultate imazhesh për bahtir hamza

Falsifikimet e Bahtir Zezës për vllaun e Jusuf Gërvallës 


Ky njeri,i quajtur Bahtir Hamza,jevgu që flet shqipen,vazhdon pandalshëm që të njollos mjaft personalitete letrare,duke i fyer dhe duke hedhur baltë mbi emrat dhe biografitë e tyre,dhe kjo jo për tjetër por ngase ai po vazhdon misonin e tij për të kryer detyrat e si agjnet serb për të njollosur figurat e dijes dhe të shkencës e përgjithësisht të botës shqiptare.

Ai përmes atyre valëve te radios që është misterioze se ku funksionn dhe si funksion ai radiostacion dhe si i lejohet ashtu fare pa asnjë kriter që të shpif e të njollos për merat e mirënjohur të botës shqiptare,duke atakuar rëndë punën dhe biografitë e tyre, herë duke i quajtur ato personalitete tradhtarë e ato të gjinisë femërore duke i quajtur kurva shqiptare çkamos tjetër.

4.


Kush e lypë edhe e gjenë(rrahja nga shikistat shqiptar) 

Duke qenë në njohuri të gjithë këtyre viteve që ai nuk ndalon në këtë drejtim veprimtarinë e tij edhe publike,e kur atakon sidomos heronjtë e kombit, vëllezërit Gërvalla dhe Kadri Zekën si spiujë të Serbisë, mos vallë ky i gjorë mund të ketë dorë në vrasjen e tyre, dhe këto i bën për të mbuluar gjurmë apo në mos e ka rrokur paranoja e mëkatit që bën ai duke i njollosur këto figura të ndritura të kombit

5.

Rezultate imazhesh për bahtir hamza


Dhe, krejt në fund them se është koha që këtij monstrumi antishqiptar t’i thuhet njëherë ë përgjithmonë “Stop”duke ia dhënë gjykimin e merituar,(fatkeqësisht është gabel e nuk është shqiptar edhe pse thirret se është) dhe s’mund e quaj tradhtar, por duhet mbyllur goja apo duhet gjetur format e përgjegjshme dhe të mundhshme, qoftë edhe përmes mekanizmave shtetëror, që ai të përballet me drejtësinë, për të gjitha këto që ka bërë dhe vazhdon të bëjë i papenguar nga askush.Por, e them edhe njëherë fare publikisht: Redaksi e dashur e "Bota sot", ju shqiptarë ruajuni spiunit serb të quajtur Bahtir Hamza, jevgut që flet shqipen shumë keq dhe që shpf i këto ditë  edhe këtë në faqën e tij të internetit : 


Lusim prokurorin Special të Kosovës që të fillojë hetimet për "patriotin" Bahtir Hamza.
Prof.dr. Flori Bruqi,Ph.D

Drejtor për mardhënie me publikun pranë Akademisë së Shkencave dhe Arteve Shqiptaro-Amerikane në New York,Tiranë, Prishtinë dhe Shkup.

Shkrimtar profesional dhe Anëtar i Kryesisë së Lidhjës së shkrimtarëve të Kosovës Prishtinë,23.12.2018


CV e ime :

Flori Bruqi lindi më 29 qershor të vitit 1952 në Isniq të Deçanit, Kosovë.

Studimet e Defektologjisë i kreu në Universitetin e Beogradit, ndërsa ato postdiplomike (Magjistraturë) në Universitetin e Prishtinës - në Fakultetin e Kulturës Fizike dhe Sportit (2004). Bashkëpunoi më shtypin e përditshëm e periodik të vendit dhe të jashtëm që nga viti 1974 e deri me tash (“Bota e re” - Prishtinë, ”Rilindja” - Prishtinë, “Danas” - Zagreb, ”Dello” - Lubjanë, ”Dnevnik” - Lubjanë, “Veqer” - Maribor,"Nasha Borba", ”Le Mond”, ”Corriera della Sera” etj).

Është anëtar i Lidhjes së Shkrimtarëve të Kosovës ( nga viti 2000) ndërsa nga viti 2018 është anëtar i Kryesisë së LSHK.

(burimi:http://lajmi.net/shyqri-galica-eshte-zgjedhur-kryetar-i-lidhjes-se-shkrimtareve-te-kosoves/)

Është menaxher i kompanisë “Flomed” nga Prishtina dhe menaxher gjeneral për Kosovë në distribucion të preparateve farmaceutike të “Schulke-Mayr-”it të Gjermanisë dhe “Borer Chemie AG“ të Zvicres.

Flori Bruqi, mbrojti punimin e magjistraturës më titull ”Dallimet në disa ndryshore fiziologjike ndërmjet studentëve sportistë dhe jo sportistë, para dhe pas vrapimit 400 metra para komisionit shkencor - të Fakultetit të Kulturës Fizike dhe Sportit në Prishtinë, në përbërje - Prof. Dr. sc . Hasim Rushiti, kryetar, Prof. Dr. Hysni Daka, mentor, Prof. Dr. sc. Mustafë Aliu, anëtarë.

Në punimin shkencor të magjistraturës nga lëmia e “Kineziologjisë fiziologjike”, Flori Bruqi ka zbatuar një metodologji të avancuar shkencore gjatë këtij hulumtimi të tij në 22 parametra morfologjikë-fiziologjikë duke përdorur kriteret e avancuara të “Programit biologjikë ndërkombëtar” të Weiner-it dhe Louri-esë ; “Praktikumin e antropologjisë biologjike” të Buzin-ës më bashkëpunëtorë ; ”Parktikumin e fiziologjisë sportive”, të Heimer-it më bashkëpunëtorë ; ”Udhëzuesit Kombëtarë të Asociacionit Shëndetësor Amerikan” etj.

Punimi i magjistraturës të Flori Bruqit, është vlerësuar lartë nga komisioni shkencorë dhe i cili ka shfrytëzuar burime më të reja të literaturës (citon 49 referenca librash më të rinj nga kjo lëmi shkencore) si dhe ka përdorur 17 web-adresa portale relevante që merren më këto hulumtime të “Fiziologjisë kineziologjike” botërore.

Flori Bruqi,ka botuar 30 mijë punime në shtypin e kohës dhe në internet.

Në vitin 2016 është pranuar si Anëtar i rregullt i Akademisë së shkencave dhe arteve Shqiptaro-Amerikane dhe ka titullin shkencor Prof.Dr.Flori Bruqi,PH.D. Bordi i Akademisë në korrik të vitit të kaluar e ka emruar Drejtor për mardhënie me publikun pranë ASHASHA për Kosovë,Shqipëri,Maqedoni dhe Amerikë.

Veprat e botuara :

Deri më tash ka botuar këta libra :
1. Zjarri i diellit, poezi, Prishtinë, 1995.
2. Ndërgjegjja, roman, Prishtinë, 1995.
3. Vrasësit e liridonëve, roman, Prishtinë, Tiranë, 1996.
4. Ringjallja, roman, Tiranë, Prishtinë, 1996.
5. Gjarpërinjtë e pallatit, roman, Tiranë, Prishtinë, 1996.
6. Dorëzeza, roman, Tiranë, Prishtinë, 1997.
7. Tokë e djegur, roman, Shkodër, Tiranë, Prishtinë, 1998.
8. Burri dhe gruaja, libër shkencor, Tiranë, Prishtinë, 2000.
9. Pallati i akereonit, roman, Tiranë, Prishtinë, New York, 2000.
10. Vademecum DDD, libër shkencor, Prishtinë, 2002.
11. Struktura faktoriale e dimensioneve antropometrike dhe fiziologjike, Prishtinë, 2004.
12. Ndikimi i sportit në personalitetin e njeriut, libër shkencor, Prishtinë,2004.
13. Delinkuenca e të miturve dhe ushtrimet fizike, Prishtinë, 2004.
14. Vademecum për preparate higjenike të “Schulke – Mayr”– it, libër shkencor, Prishtinë, 2004.
15. Dallimet në disa ndryshore fiziologjike ndërmjet studentëve sportistë dhe jo sportistë para dhe pas vrapimit 400 metra (Punim magjistrature, Prishtinë 2005).
16. Antropometri-Jakov Milaj “Raca shqiptare”, recension i zgjëruar i botuar në Floart, 2005.
17. Si ta njofim internetin, Flomed, tetor-2005.
18. Sëmundjet infektive seksuale, Floart, tetor-2005.
19. Udhëzues i shkurtër i preparative dezinfektuese, Flomed, 2006.
20. Merruni me sport dhe ushtrime fizike për t’u relaksuar, Floart, janar 2006.
21. Kosova nuk është i berzë e zezë, Floart, dhjetor 2005.
22. Fshehtësitë dhe të vërtetat për virusin avian’, Flomed, 2005.
23. THE ECONOMIC ASPECTS OF SPORTS RECREATION AND HEALTH, Sport ritmi-zemrës, janar 2006, etj.
24. DETERMINANTAT SOCIO-PSIKOLOGJIKE TË USHTRIMIT FIZIK (Hulumtim socio-psiko–kineziologjikë më studentët e Universitetit të Prishtinës), Flomed, 2006.
25. Guxim shqiptar, Prishtinë, 2008.
26. 26.Olimpi shqiptar,Rugova-Art,Prishtinë, 2009.

27.Triumfi shqiptar, Rugova-Art,Prishtinë ,2009.

28.Polemika shqip, Rugova-Art,Prishtinë 2009.

29.“Antika greke”-Homeri,Eskili,Sofokliu,Aristofani dhe Aristoteli,Albemigrant,2009.

30.Nëse kam ditur të guxojë, Rugova-Art,Prishtinë ,2012

31.Delikuenca e të miturve në Kosovë në periudhën 2003-2004,Prishtinë,2012

32.Vademecum për dezinfektues të “Borer chemie AG”,Prishtinë,2013.

33.Vademecum për dezinfektues të “Schülke-Mayr”,Prishtinë 2013.

34.Diademë letrare, Rugova-Art,Prishtinë 2013.

35.Diademë letrare II,Tiranë, 2014.

36.Atdheu im s’më vret,poezi,Tiranë,2015.

37.Diademë letrare III,Tiranë,2015.

38.Vademecun për dezinfektues 1,Prishtinë,2016.

39.Vademecum për dezinfektues 2,Prishtinë,2016

40.Moderniteti në letrat shqipe,Tiranë,2016.

41. Praktikat e pastrimit dhe dezinfektimit të mjediseve spitalore dhe ambulantore në Kosovë,Prishtinë 2017.

42. “Dëshmi të krimit të pandëshkuar”,Prishtinë-Tiranë 2017

43.Shtëpia e verdhë, Tiranë-Prishtinë,Kam botuar 21 fejtone publicistiko-shkëncore në gazetën “Rilindja” të Prishtinës, në përiudhën 1974-1982., si dhe 30 mijë punime në gazeta,revista shkencore,letrare ,në shumë web faqe interneti (2003-2018).

Nga viti 2005 është Editor si dhe Kryeredaktor përgjegjës i web faqës elektronike “ Agjencioni Floripress”Flori Bruqi,mbanë titullin shkencor Prof.Dr.Ph.D dhe është anëtar i rregulltë i Akademisë së Shkencave dhe Arteve në SH.B.A.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)