“Amerika për Kosovën e pret Serbinë vetëm deri më 1 janar 2019”

Rezultate imazhesh për velimir iliq
                                              Velimir Iliq

Kryetari Partisë Serbia e Re (Nova Srbija - NS) Velimir Iliq e ka ftuar sot kryetarin e Serbisë Aleksandar Vuçiq ta thotë të vërtetën çfarë i ka thënë zyrtari i lartë amerikan Brian Hoyt Yee  dhe a ia ka përcjellë ai atij qëndrimin e administratës amerikane se Serbia ka afat për ta njohur Kosovën deri më 1 janar të vitit 2019.

Rezultate imazhesh për Brian  Hoyt Yee

Brian  Hoyt Yee

“Sipas njohurive tona, Brian  Hoyt Yee nga  presidenti serb Aleksandar Vuçiqi ka kërkuar që ta përmbushë premtimin e dhënë me shkrim që Kosova të marrë ulësen në Organizatën e Kombeve të Bashkuara deri më 1 janar 2019 dhe ai ka theksuar se Amerika nuk do të tolerojë më asnjë ditë shtyrje”, citon FoNet të ketë thënë  Velimir Iliq.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)