AGIM METBALA-DETI NË SHTËPIAgim Metbala  (1953), u lind në Rahovec, tani punon si gjykatës i Gjykatës Komunale në Rahovec.

Krahas punëve në gjykatë, ai është kryeredaktor i revistës letrare për fëmijë „Filizat“, i asaj enigmatiko –zbavitëse, me po të njëjtin emër, dhe i revistës letrare për të rritur „Jehonë anadrinie“.

Agim Metbala: "Deti në shtëpi"
ISBN: 978-9951-641-31-9

Është koautor i përmbledhjes për fëmijë „Si duket babi im“. Ka në dorëshkrim dhe pret ditën e botimit përmbledhja me poezi për të rritur „Guximi fle në gishtin tregues“, një libër me aforizma, por edhe Antologjinë e krijuesve të komunës së Rahovecit dhe librin e dytë me vjersha e tregime për fëmijë „Pranvera në shkurt“, të përzgjedhur nga autorë që kanë botuar në revistën „Filizat“, pas çlirimit të Kosovës.

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri