Burim Ramadani -Transit

Burim Ramadani u lind më 14 dhjetor 1981, në Suharekë. Përfundoi studimet Bachelor dhe Master në Shkenca Politike dhe në Administratë Publike në Universitetin e Prishtinës, ndërsa gazetarinë në Shkollën e Lartë “Faik Konica” në Prishtinë. Është aktiv në jetën politike. Aktualisht është Sekretar i Përgjithshëm i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) dhe deputet në Kuvendin e Kosovës.

Burim R. Ramadani: "Transit"

ISBN: 978-9951-641-77-7

Ka punuar në fusha të ndryshme: në gazetari, në institucione qeverisëse, në organizata të shoqërisë civile dhe në institucione arsimore. Aktualisht është ligjërues në studimet e sigurisë në Kolegjin ISPE në Prishtinë. Është kolumnist i rregullt në gazeta të përditshme në Kosovë dhe, deri më tash, ka botuar mbi 300 shkrime autoriale në gazeta të ndryshme. Është i martuar dhe ka një vajzë, Anën. Ky është libri i parë me përmbledhje të disa prej shkrimeve autoriale, ndërsa në vitin 2008 ka botuar librin “Shteti i komuniteteve: në zbatim të modelit Ahtisaari”.

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)

Legjenda e Mujit dhe Halilit