Personalitetet letrare në vitin 2016 në Agjencionin “Floripress”Edhe këtë vit edicioni online i Agjencionit virtual “Floripress” vazhdon traditën e zgjedhjes së personalitetit 6 mujor të vitit 2016 në trojet shqiptare. Çdo vit në hapësirat shqiptare po shtohen personalitet e reja letrare prandaj edhe këtë vit kemi përfshirë fytyra të reja të skenës letrare shqiptare.

Këtë vit ne jemi munduar që të përfshijmë 20 personalitete të njohur ndërsa Juve lexues të nderuar, ju mbetet që me votën tuaj, kudo që jeni të votoni në anketën tonë dhe bashkërisht të zgjedhin personalitetin e këtij viti që po e lëmë pas.

Web sajti “Floripress” i cili mbanë primatin si Web sajtit shumë të klikuar në të gjitha hapësirat shqiptare, ju siguron se me korrektësinë më të madhe, falë votave tuaja do të zgjedh më meritorin për personalitet -6 mujore të vitit 2016 në hapësirat tona.

Votime

1.Prof.dr.Eshref Ymeri: 5.457
2.Prof.Rasim Bebo:5.200
3.Prof.Dr.Fatmir Terziu:5.285
4.Prof.dr.Namik Shehu:4.927
5.Prof.Dr.Jahja Koka:5.189
6.Prof.Dr.Skender Kodra:5.322
7.Prof.Engjell Koliqi :5.275
8.Shkrimtari Rexhep Shahu:5.021
9.Prof.Dr.Agim Vinca :5,002
10.Shkrimtari Fahredin Shehu:4.987
11.Shkrimtarja Raimonda Moisu:4.922
12.Prof.Perparim Hysi :4.189
13.Gazetarja Mimoza Dajçi:4.789
14.Shkrimtari Agim Bacelli :4.375
15.Gazetarja Elida Buçpapaj :4.356
16.Shkrimtari Izet Duraku :4.299
17.Shkrimtarja Drenusha Zajmi Hoxha:4.189
18.Prof.Dr.Enver Bytyçi :4.150
19.Shkrimtari Maxhun Osmanaj:4.121
20.Prof.Dr.Vedat Shehu:4.001

Gëzuar ,shëndet,lumturi për të gjithë ju studiues,shkrimtar dhe poet.

Redaksia Floripres nga Prishtina

Flori Bruqi , Editor-kryeredaktor

Prishtinë,19/07/2016

Comments

Popular posts from this blog

Libra të rinj - Shkarkim falas

Ese për Vitin e Ri

Poezi të zgjedhura nga GJERGJ FISHTA (23 tetor 1870 - 30 dhjetor 1940)